Melike sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2024 20:12

Bambi Ferahevler şubesinden almış olduğumuz Borjen Yatak tam bir pişmanlıktır! Öve öve satılan ürün uyku ve sağlık kalitemizi bozdu. İlk hafta arayıp söyledik çökme var ağrılarla uyanıyoruz esneme payı alışma süreci dendi. Özellikle bir önceki yatağımızda sorun yaşadığımızı belirterek ve eşiminde sağlık sorunundan dolayı bu yatağı tercih ettik satılırken 10 yıl garantisinin olduğunu ve çökme gibi bir durumda mallarının arkasında olduklarını yenisiyle değiştirileceğini söyledi (D**** Hanım). Dediklerinin hiç biri yapılmadı tabii ki 3 haftadan fazladır servisin gelmesini bekliyoruz. Servis ilk geldiğinde baza suntasından dolayı çökme olmuş bazanızın suntasını değiştirirseniz ürün düzelir dendi düzelmedi. 2. Sefer servis ürün sizin hatanızdan çökmüş garanti kapsamında değil dendi ücretli yaptırdık sünger değiştirilmiş (1500₺ ödedim dekontlar mevcut üst kılıfı aynıydı nasıl üzeri değiştirildi bilemiyorum) Tamam artık sorun yok çözüldü dendi sorun sizden kaynaklanmıştı biz düzelttik sorun çıkarmaz. Arkadaşım yine çöktü bu yatak özellikle video ekledim orta kısımda cetvel düz diğer kısımlarda boşluktan parmak geçiyor. Yataktan ağlayarak kalkıyorum benim sağlık sorunum yoktu benimkini bile bozdunuz. Görüyorum ki herkes burda aynı sorundan şikayetçi buradaki şikayetleride sunup Tüketici Hakları'na şikayette bulunacağım. Bambi her türlü kalitesi 0

01 Ekim 2024 08:02 (Şikayetten 11 saat sonra)
01 Ekim 2024 17:36

Değerli Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılmış, talebiniz ile ilgili görüşmemiz gerçekleşmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

01 Ekim 2024 17:39

Genel müdürlükten arandım şikayetim dinlenildi sadece bundan sonraki süreci tekrar yazmaya devam edeceğim taki sorunum düzelene kadar. Burda düzelmezse hukuki süreçlerimi başlatacağım.

16 Ekim 2024 21:51

Evet 1 ayı geçen bir sürede servis geldi mastarla ölçtü yatak ve bazayı. İşlem sonucunda bazamız kusurlu bulundu (şaşırdık mı hayır çünkü hep sorun diğer ürünlerde Bambi asla kendi ürününe kusurlu demiyor) Şimdi sizlere soruyorum evimdeki nem ve rutubet kaynaklı bazamın kapakları şişmiş bundan dolayıymış sorun yatakta vücut şeklini almış sahil kısmına yakın oturan evlerin hepsinde rutubet ve nem mevcuttur bu evlerdekiler devamlı yatak bazamı değiştiriyor ve ben video yükledim çalışana özellikle kapakları kaldırdım ve gösterdim kapaklarım şiş değil videolarımda açık bir şekilde gözükmekte. Ferahevler şubesi firmayla konuşmuş bir şey yapamıyorlarmış hukuki hakkınızı kullanabilirsiniz dediler. Buradaki şikayetler ve kendi şikayetim ve delillerimle birlikte haklarımı arayacağım sizde paramı bırakmayacağım. Kapınızdan dahi geçmem bu kadar müşteri memnuniyetini önemsemeyen çözüm odaklı olmayan firma görmedim.

Yorumlar (6)

Muhammet

Aldıktan sonra sormak istedim Bel fıtığı için bu yatağı önerdiler sizce iptal mi edelim sonucunuz ne oldu.

Melike

Benim eşiminde sırtında kitle olduğu için ağrısı oluyordu ağrıları dahada arttı bu yataktan sonra tavsiye olarak doktora gidin bu yatak hastalığınızı tedavi etmez ağrınızı ortadan kaldırmaz dediler. Yataktan tedavi beklemedik ama ağrıyla uyanmakta istemedik. Sattıktan sonra mallarının arkasında asla durmuyorlar ben hukuki süreci başlattım. Servis ağı ve müşteri memnuniyet süreçleri çok kötü

Gülçin
Gülçin

Mecidiyeköy şubesinde övgüyle bahsedildi üründen alacaktım ama yorumlara bakıp öyle alayım dedim. Bu yorumlardan sonra asla almam

Melike

Başınız ağrır ne Bambi müdürlük ne de şube çözüm üretmedi hakkınızı arayabilirsiniz dediler hukuki süreç başlatacağım müşteri memnuniyeti servis ağı çok kötü mallarının arkasında değiller.

Muhammet

Bambi Borjen yatak alacaktım bu şikayet ve videodan sonra vazgeçtim

Melike

Kesinlikle 👍 bizim çökme sonrası parayla yaptırdıktan sonraki hali bir de bu

19 Aralık 2024 09:11
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Bambi Yatak Borjen Şikayeti

21 Ocak 2025 09:30