18 Temmuz 2024 15:15

Bade Natural markasından bir ürün sipariş vermiştim. Yanında C vitamini serumunun tester ürününden yollamışlar, bir paket. O akşam sürdüm ve inanılmaz kötü kokuyordu. Acaba dedim bozulmuş mu vs. Ertesi gün inanılmaz derecede kaşıntılarım başladı. Gece kaşıntıdan uyuyamadım. Sabah doktora gittim ve iğne vuruldum, biraz rahatlattı ama gece yine beter oldum. Dermatoloğa gittim sabahında ve alerjik reaksiyon kaynaklı kullandığım bir üründen ürtiker olduğumu söyledi. Ürünü kullanana kadar farklı hiçbir şey yemeyip içmediğime göre tek sorun o üründü. C vitamini gibi çabuk bozulan ve reaksiyona giren bir ürünle bu şekilde insanların sağlığı ile oynamanız çok yanlış. Üstelik paketin üzerinde SKT bile yok. Sırf bunu öğrenmek için Trendyol üzerinden firmaya yazdım. Seri no istediler, incelemek için ürünü istediler de yani zaten paketi açmışım, çoktan ürün havayla temas etmiş. Bunun neyini inceleyeceksiniz? O pakete koyulmadan önce yapılmalıydı o incelemeler. Deney mi yapıyorsunuz, anlamıyorum ki! Yüzümde dahil olmak üzere vücudum baştan aşağı fotoğraflardaki gibiydi. Hayatımda tek bir şeyden alerji geçirmemiş bir insan olarak ilk defa karşılaştığım ve korktuğum bir durum oldu. Ve firmayı da kınıyorum! Yaptığınız bu durum çok yanlış, insanların sağlığı ile oynamaya hakkınız yok. En azından ürünlere o kadar koyduğunuz parayı hak edin.

22 Kasım 2024 15:41
Kötü Paketleme Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti
Kötü Paketleme Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti
Buket sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2025 21:53

Nuriye
29 Şubat 2024 14:13
Kiehl's Gözaltı C Vitaminli Serum
Nisanur sonuçtan hiç memnun değil

Celenes By Sweden C Vitamini Serum

29 Temmuz 2024 11:42