Lale sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 16:12

Bg Sportive isimli mağazadan Shopier ödeme yöntemi üzerinden iki adet ayakkabı satın aldım. Ürünü teslim aldığımda kutusundan bile anlayabileceğim üzere ürünler orijinal değildi. WhatsApp üzerinden durumu ilettim ve iade etmek istediğimi belirttim, ancak bana sadece değişim yapabileceklerini söylediler. Shopier'in satış sözleşmesinde iade hakkımın olduğu yazmasına rağmen firma, her türlü iletişim kanalından beni engelledi. Herhangi bir iade adresi de bulunmuyor; üstelik bir şekilde iade edilen ürünler, kargodan teslim alınmasına rağmen para iadesi yapılmıyormuş. Ürünlerimin iadesi konusunda yardımınızı rica ediyorum.

Aylin
Aylin

Merhaba bende ayakkabı almıştım. Numara olmadığı ve ürün sert geldiği için iade etmek istedim. İadenin olmadığını sadece değişim olacağını söylediler. Kime göre neye göre dedim cevapsız bıraktılar. Onlara maliyeye şikayet edeceğimi söyledim, sizde şikayetinizi yapın. Bende bu şekilde para iademi aldım. Yanıltıcı reklamlar ve faturasız ürün gönderimi yapıldığını belirtin

Lale
Lale

Bende bankaya iade kargo fişini ibraz ederek iademi aldım teşekkür ederim

Sefa
Sefa

Merhaba bende bg Sportive Instagram sayfasından 2 ürün aldım kesinlikle orijinal ürün değil. Firmaya ulaşamıyoruz yardim bekliyorum.

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

06 Nisan 2025 03:34
İade Taleplerine Yanıt Vermeyen Mağaza Deneyimi
Sıla sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2025 22:52

Bg Sportive Ücret İadesi Yapmıyor Yanlış Ürün Gönderiyor