Çalışma Koşulları Ve Maaş Kesintileri Hakkında Şikayet

Açelya
20 Kasım 2024 13:342.664

Düzce Aytemiz Çebi 81 Akaryakıt İstasyonu’nda, Çebi Akaryakıt Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bünyesinde market görevlisi olarak çalıştım. Ancak bu süreçte bazı ciddi sorunlar yaşadım:

Aşırı Çalışma Süreleri: Haftalık çalışma sürem 70 saati aşıyordu ve 33 gün boyunca sadece 2 gün izin yapabildim.
Maaş Kesintileri: Maaşımdan “market açığı” bahanesiyle kesinti yapıldığını söylediler ki (kasa açıklarını günlük yapmak yerine bilerek aylık yapıyorlar, bu tarz mağduriyetler yaratmak için). Ancak, yapılan kesintiler dışında, ödenmesi gereken ücretin 9.000 TL eksik yatırıldığını fark ettim.
Adil Olmayan Koşullar: Çalışma saatleri ve maaşla ilgili bu tür uygulamalar, açıkça beni mağdur etti. Bu yüzden yasal yollara başvurmaya hazırlanıyorum.
Buradan, Düzce Çebi Aytemiz ile çalışmayı düşünen herkese seslenmek istiyorum: Bu şube ile çalışmayı planlıyorsanız bir kez daha düşünmelisiniz.

Aytemiz Yetkililerine Not:
Bu şube ile ilgili gerekli incelemelerin yapılmasını rica ediyorum. Yaşanan bu haksızlıklar hem çalışanlara zarar veriyor hem de Aytemiz markasının adını kötü etkiliyor. Gereken adımların atılmasını umuyorum.

20 Kasım 2024 13:39 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Yaşadığınız olumsuz deneyim için çok üzgünüz. Size daha iyi bir deneyim sunabilmek amacı ile konunun detaylarını öğrenmek için en kısa sürede irtibat numaranız üzerinden sizinle iletişime geçeceğiz. Sabrınız için teşekkür ederiz. Aytemiz Müşteri Memnuniyeti Ekibi

20 Kasım 2024 14:17

Değerli Müşterimiz, Şikayetinizle ilgili irtibat numaranız üzerinden sizinle 20.11.2024 tarihinde iletişime geçilerek detaylı bilgilendirme yapılarak, şikayet var kaydınız kapatılmıştır. Aytemiz Müşteri Memnuniyeti Ekibi

Yorumlar(7)

User
User
14 Mart 2025 14:13

Merhaba Açelya Hanım. Şikayetlerinizden sonuç aldınız mı? Bende şikayet etmeyi düşünüyorum

Meyve
Meyve
4 Ocak 2025 17:33

Bir sonuç var mı acelya

Gokyuzum
Gokyuzum
17 Aralık 2024 15:30

Arkadaş haklı işten kafalarına göre çıkarıyorlar ve herhangi bir maaş vermiyorlar telefonları açmıyorlar mesajlara bakmıyorlar ve iş yerine gittiğimizde iş yerinde olmadığını söylüyorlar gerçekten gereken neyse yapılsın lütfen insanların hakkını yemesinler

...
...
21 Kasım 2024 22:20

Bence açelya hanım sizde sorun var Bende çebi 81 firmasında çalıştım 2.5 sene ben hiç Bir şekilde böyle bir sorun yaşamadım. Ancak marketten yediklerinizi okutmaz sanız barkodda tabii ki sizden kesilecek Bence sorun sizde para yatırmayacak olsalar neden 9000 size yatırsınlar...

Aytemiz Yakıt Kampanyasında Yaşanan Sorunlar Ve Personel Davranışı

Hayriye
3 Ağustos 2025 11:461.161

Hepsiburada'dan 1000 TL'lik Aytemiz yakıt aldım. Ancak bu yakıtı harcayamayacağımı sonradan anladım; neden aldım bilmiyo...

Petrol İstasyonunda Sabaha Karşı Yaşanan Sorunlar

Nur
7 Aralık 2024 08:551.023

Samsun/Tekkeköy Yiğit petrol istasyonuna sabah 07.45'te akaryakıt almak için geldiğimde, ödeme yapmak üzere markete gird...

Tümünü Gör
Sanko Aytemiz Cumhuriyet Mahallesi İlgisizliği!

Sanko AytemizCumhuriyet Mahallesi İlgisizliği!

Barış

Aytemiz AkaryakıtGürültüsü!

Aytemiz Akaryakıt Müşteri Yanıltıcı Hizmet

Aytemiz AkaryakıtMüşteri Yanıltıcı Hizmet

İlker
Aytemiz Akaryakıt Gürültüsü Bıktırdı!

Aytemiz AkaryakıtGürültüsü Bıktırdı!

Aytemiz Akaryakıt Yıkama İstasyonu Gürültüsü