Ömer sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 2024 15:17

Sıfır araba yıkatmak için gittim, gitmez olaydım. Paspasları aracımın kaputunun üstüne koymuşlar. Aracın yıkama işi bitince ne göreyim, kaput üstü çizik içinde. Söyleyince kabul etmediler, yıkayan kişiler. Müdüriyete gidip kamera kayıtlarına baktık, paspasları kaputa sürterek çizmişler. Sonra kendi anlaşmalı oldukları yere göndereceklermiş; ne aradılar ne sordular. Kendi cebimden yaptırdım. Hata aslında bende, böyle bir yere araç yıkatılır mı? Bir daha tövbe. Firmaya ve sebeplere hakkımı helal etmiyorum.

31 Ocak 2024 15:34 (Şikayetten 16 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Yaşadığınız olumsuz deneyim için çok üzgünüz. Size daha iyi bir deneyim sunabilmek amacı ile konunun detaylarını öğrenmek için en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Sabrınız için teşekkür ederiz. Aytemiz Müşteri Memnuniyeti Ekibi

05 Şubat 2024 14:49

Değerli Müşterimiz, Şikayetinizle ilgili irtibat numaranız üzerinden sizinle 05.02.2024 tarihinde iletişime geçilerek detaylı bilgilendirme yapılarak, şikayet var kaydınız kapatılmıştır. Sizleri istasyonlarımızda tekrar ağırlamaktan mutluluk duyarız. Aytemiz Müşteri Memnuniyeti Ekibi

Ömer
Ömer
05 Şubat 2024 14:54

Mağduriyetimizin giderilmesi bir yana dursun. Borçlu çıkarmadıklarına dua edeceğim neredeyse. Çözüm odaklı çalışmak yerine lakayıt ve umursamaz tavrından dolayı Aytemiz bayisi Emircanlar Petrol firmasını kınıyor ve hakkımı helal etmiyorum...

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Opet Yıkamada Aracımın PPF Kaplaması Zarar Gördü!

Yunus
08 Ocak 2024 17:39
Opet Yıkamada Aracımın PPF Kaplaması Zarar Gördü!

Damla
28 Mayıs 2025 08:29
Opet Aracımın Kaplamasını Yırttılar

Abdullah
09 Ağustos 2023 11:03

Gökhan
01 Ağustos 2023 15:52
Önder sonuçtan hiç memnun değil

Otomatik Araç Yıkama Sonrası Aracımda Derin Çizik Oluştu, Sorumluluk Alınmıyor

Önder