Mehmet sonuçtan çok memnun

Aytaş Yapı Eksik Parça Ve Yetersiz Çözüm: Müşteri Memnuniyeti Nerede?

Aytaş Yapı Eksik Parça Ve Yetersiz Çözüm: Müşteri Memnuniyeti Nerede?
29 Mayıs 2024 15:43
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Aytaş yapı Ekrem bey gerekli ilgi ve alakayı göstererek beni aradı ve eksik çıkan parçayı tarafıma iletti. Ek olarak 2. Ürün için farklı bir markada indirim yaparak yaşadığım yerdeki bayilerinden tarafıma verilmesini sağladı. Kendisine teşekkür ediyorum”

www.meskenperver.com adlı siteden 2 adet Hansgrohe duş kolonu satın aldım. Ücreti makul olduğu ve ana satıcıyı tanıdığım için endişelenmeden siparişimi verip ödememi gerçekleştirdim. 2 gün sonra bir hanımefendi arayıp ürünlerden bir tanesinin parçasının eksik olduğu bilgisini verdi. Kendisine zaman sorunum olmadığını, parça için bekleyebileceğimi ilettim. Yaklaşık 1-2 hafta sonra yine aynı hanımefendi beni arayıp parçanın temin edilemediğini, parça temin edilse bile çok maliyetli olacağını söyledi. Bu maliyeti karşılamayı kabul edersem ürünü satabileceklerini belirttiler. Ben de bu parçanın maliyetinin en azından bir kısmını karşılayayım, siz de yardımcı olun dedim. Hanımefendi yetkilisiyle görüşüp bana geri dönüş yaptığında bunun mümkün olmadığını söyledi. Sipariş ettiğim ürünlerden bir tanesini iptal etmem gerektiğini (kendisi bu işlemi yapamadığını) ve diğer ürünü göndereceklerini söylediler. Akabinde öyle de oldu. Ben ana satıcı Aytaş Yapı ve online kimlikleri olan Meskenperver'den daha yaratıcı ve müşteri memnuniyeti odaklı bir çözüm önerisi beklerdim.

08 Temmuz 2024 13:04

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Banyome Ve Üretici Hansgrohe Şikayeti

Gökhan