Aykan Motor Volkswagen Ayıplı Sıfır Araç

18 Eylül 2024 18:14

Kasım 2023 tarihinde Adana Seyhan Aykan Volkswagen bayiden bir Golf 1.0 etsi Life paket araç satın aldım. Aracımı Ağustos 2024 satmak için ekspertiz yaptırdığımızda sol çamurluk hariç tüm boya mikron değerlerinin yüksek olduğu (muhtemelen iki kez boyandığı, nedenini bilemiyoruz) ve bağaj kapağının sök- tak olduğu belirlendi. Bu durumu öğrenen A**** arabayı almaktan vaz geçti. Soluğu Adana Aykan Bayide aldım. Araç incelendi ve her şeyin normal olduğunu belirten bir kağıt verdiler. Ben ayıplı mal olduğunu aracı alırken bu durumları bilmediğimi ve bana bir şey söylenmediğini belirtmeme rağmen hiç umursamadılar. Dilekçe götürdüm hiç kimse dilekçemi teslim dahi almadılar. Daha sonra dilekçemi kargo ile gönderdim. Almanya'ya da mail attım. Doğuş otomotivden beni arayarak kendi servis raporlarını dikkate aldıklarını dışarıda yapılan ekspertizleri kabul edemeyeceklerini belirttiler. Tüketici Mahkemesi arabulucuk davasında da hiçbir şeyi kabul etmediler. Kendi servisleri de boyayı ve bagaj kapağının sök-tak olduğunu kabul ediyor ama bu işlemlerin üretim esnasında olabileceğini söylüyor. Ben kendi gücümle hakkımı aramaya çalıştım. Aracın değer kaybını talep ettim ama hiçbir şey elde edemedim. Hakkımı kesinlikle helal etmiyorum. Okuyuculardan ricam, milyonlarca para vereceğiniz özellikle Volkswagen marka araç alırken dikkatli olmalarıdır.

Doğuş Oto Ayıplı Ürün, Hakkımı Helal Etmiyorum

27 Mart 2024 15:59
Şafak sonucu yetersiz buldu

Sıfır Araçta Kaputun Boyalı Çıkması Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

Şafak
03 Haziran 2025 19:57

28 Temmuz 2023 15:35
Doğuş Oto 'nun Sattığı Volkswagen Polo Sıfır Araç Boyalı Çıktı!
Arda sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2025 14:33
Erkur Otomotiv Sıfır Araçta Süregelen Arızalar Ve Yetersiz Servis Çözümü
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Aykan Motor Sıfır Alınan Cupra Formentor'da Sürekli Motor Arızası ve Yetersiz Servis Çözümü

23 Ekim 2025 11:27