Ayhanlar Platform Vinç Akü Sorunu

29 Kasım 2023 13:32

Ayhanlar Platform'dan ahtapot şarjlı platform kiraladık. Ahtapot vinç sürekli şarjda kalmasına rağmen maksimum 12 saat çalışıp şarjı bitiyor bataryası 1 çizgiden full şarja 1 saatte gelip sonra anlık olarak hemen bitiyor. Firma ile görüştüğümüz zaman makinenin sağlam olduğunu söylüyor. Fakat makinenin bataryası bozuk ama bunu firmaya hiçbir şekilde anlatamadık ve yenisi makine gönder dediğimizde makine elimde yok dedi fakat farklı bir numara ile aradığımızda makine var diye cevap verdi

Kayseri ayhanlar platform'dan hiç memnun kalmadım. Sürekli suçu bize buldular araç kullanmayı bilmiyorsunuz diye.

İn The
İn The

Kullanan arkadaşlar ayhanlar platform, un müşterisi değil yıldız platform un müşterisi üstelik kullanan arkadaşlar makineyi çalışma yerinden başka çalışma yeri ne bilgimiz olmadan aktarma yapmışlar ve dağıtıcı valf, i zorlamadan dolayı çatlatmışlardır firmaya 20000 TL zarar vermişlerdir haklarında yasal işlem başlatılacaktır defalarca uyarmamıza rağmen 50 mt ara kabloyla şarj işlemi yapmışlardır bu yüzden aküler tam kapasite dolmadığından gereken performans, ı vermemiştir. Yinede müşteri daima haklıdır saygı duyuyoruz. Teşekkürler.

Esra sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2025 15:33
Sürekli Arızalar Ve Yanıltıcı Ücret Talepleriyle Mağduriyet
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Alptech Mekatronik Robot Tamiratı

04 Ocak 2024 13:26