Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Alptech Mekatronik Robot Tamiratı

04 Ocak 2024 13:26

Yaklaşık 3 ay önce gönderdiğim Xiaomi robotumun arıza tespiti için 2 hafta bekledim. İşlemci arızası olduğunu ve işlemin 1 gün başına oturup akşama kadar süreceğini belirtti. Toplamda cihazımız 45-50 gün kaldı. Arızanın çözüldüğü ve ekstra pilin 5200 luk takılarak gönderildiği söylendi. Gelen cihazımı önce tanıyamadım çünkü leş gibi mahalleyi süpürse daha temiz olurdu. Sonra cihazı denediğimizde şarjı %100 idi ve 75 e inince makine disable Moda girdi. Tekrar sorunu söyleyince sana takılan pilde arıza var o seri hep sıkıntılı dedi ve değiştireceğini belirtti. Ardından senin şarj aleti de arızalı olabilir deyip onu da istedi. Tamir sonrası 2 hafta gibi süreç sonunda cihaz geldi. Söylenene göre bu pilin diğerinden 3 kat daha fazla şarjı gideceği belirtildi ve daha çok yeri temizleyeceği söyledi. Ama gelen pil 90 m2 yeri normal modda zor bitirdi. Turbo modda 3 kere şarj olmasına rağmen ancak 95 m2 yer yaptı. Şimdi bu sabah da 3 gündür pilde sorun var dememe rağmen. Halıdandır biraz daha iyi olması lazım ama normal bence dendi. Biraz önce öğrendim ki pili 2500 luk takmışlar. Neymiş eleman takmış haberi yokmuş. Kısacası ilk zamanlar iyi davranıyor. Aldığı parayı bence hak etmeyen ve esnaflık konusunda tercih edilmeyecek insan. Siz paranızın karşılığını isteseniz bile 0 ürün göndersem sen yine memnun kalmazsın deyip insanı esnaflıktan soğutursun şeklinde de konuşmayı kendine hak biliyor. Bir daha tercih eder miyim kesinlikle hayır. Kargocular bile almıyor ürünü numara vereyim sen ara sor neden almıyorlar diyor. Çok değişik gerçekten.

Alper

Cihaz şarj almadığı ve çalışmadığı vs. Şikayetiyle bize geldi şarj sorunu giderildi yeni batarya takıldı burda testleri yapıldı kendisine videoları detaylı atıldı cihaz gönderildi. İki gün sonra aynı sorunun devam ettiği söylenmesi üzerine cihaz kargo masrafları karşılanarak geri alındı yapılan incelemede yeni bataryanın ve anakartın tekrar bozulduğu tespit edildi ücretsiz olarak yeni batarya takıldı ana kart tekrar onarıldı şüphe üzerine göndermediği şarj aleti ısrar edilerek kargo ücreti kabul etmediği için kargosu tarafımızca ödenerek istendi yapılan incelemede şarj aleti yüksek voltajdan kısa devre olduğu tespiti yapıldı şarj aletinin onarımı yapılacağı arızaya bunun sebep olduğu ve ücreti söylendi bunu kabul etmemekle beraber yapılan tüm işlemlerin ücretini geri isteyen müşteriye bunun mümkün olmadığı hatta ikinci işlemlerin bile göndermemekte ısrar ettiği şarj aletini tekrar kullandığı için oluştuğu söylendi! Ücret iadesi kabul edilmediği için konu çarpıtılarak şikayet konusu edilmiştir

Alper

Cihazın şarj aleti onarıldı çalışır halde testleri yapıldı kendisine videoları detaylı atıldı kargosu gönderildi ikinci işlemler ve artı şarj aleti işlemleri için hiçbir ücrette alınmamasına rağmen iftira atarak işletmemiz zan altında bırakılmaya çalışılmaktadır

Emrah

Vallahi ne para istedim ne başka bir şey. Siz parasını aldığınız batarya takmadınız bende üstüne kargo ücretini vermemişim çok mu. Daha kimin ne is yaptığı belli değil. Pili yüksek model taktim deyip şarj gitmeyince aaaaa eleman takmamış oldu. Şarj ve mop ünitesini de isteseydiniz yollardık basta. Ayrıca mopu da yolladık sonradan geldiğinde o kadar kirliydi ki direk çöpe attık. Siz önce saygılı düzgün bir esnaf olun sözünüzün eri olun bizde buralara şikayet etmeyelim

Esra sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 15:33
Sürekli Arızalar Ve Yanıltıcı Ücret Talepleriyle Mağduriyet
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 17:30
Smartis Bilişim Yetkili Servis Hikayesi
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Bozuk Ürün, Bitmeyen Servis Süreci Ve Mağduriyet

06 Aralık 00:23