Nurten sonuçtan memnun

Aygaz Ve Didim Erkan Arıcı Bayii İnsan Sağlığı İle İlgili Sorumsuzluğu

14 Ağustos 2023 19:18
Nurten'in Teşekkür Mesajı
“Didim bayii ve telefonla sorunumu ilettiğim müşteri hizmetleri temsilcisi konuya duyarsız kaldılar. Şikayet vara yazınca Aygaz İzmir den teknik ekip geldi. Dedantörde kaçak olduğunu elindeki hassas aletle tespit etti. Sonuç;tüp ücretsiz olarak hortum ve dedantör ise ücreti karşılığı değiştirildi. Bu siteye yazmayı akıl etmeseydim ne olacaktı düşünmek bile istemiyorum. Zehirlenerek ölseydik inanın bunda da suç bizde aranırdı niye öldük diye. Güzel ülkemde insan sağlığına verilen önemin artmasını diliyorum. Şikayet var sitesine teşekkürler. İyi ki varsınız.”

Didim Hisar mah. Erkan Arıcı tüp bayiinden aldığımız vanalı tüp takıldığı günden beri evimizde tüp kokusu yaydı. Özellikle ev kapalı kaldığında koku iyice ağırlaşıyordu. Bayii arayıp arıza bildirdik, köpük testi yapıldı kaçak olmadığı, vanalı tüplerde bu kokunun on gün bile sürebileceği söylendi. Kapıları açık olarak kullandığımız tüpü geceleri uyurken vanadan kapattık.

Bu sefer de vana sıkıştı. Tekrar gelen kişi vanayı açtı, tüpün değiştirilmesini istedik. Kabul etmedi. Aygaz müşteri hizmetlerini arayarak durumu anlattık. Bayii ile iletişime geçeceklerini söylediler. Vanayı tüpten hemen ayırın dediler ama biz ayırmayı bilmediğimizi söyledik.

Bir hafta geçmesine rağmen ne tüp değiştirildi ne de dönüş yapıldı. Tüpün vanasını kullanmak için açtığımızda evin içi tüp kokusu ile doluyor. Gözlerimiz ve boğazımız yanıyor. Mevsim yaz olduğu için kapı pencere açık yoksa maazallah zehirlenmemiz içten değil. Bayii elemanı vanalı tüplerde bu sorunun olduğunu söyledi bizde dedantörünü ücreti karşılığında değiştirmesini istedik çok yoğunuz bu ay yapamayız diyerek reddetti.

Aygaz müşteri hizmetlerinin ve Didim bayiinin bu sorumsuzluğuna inanamıyoruz. İnsan canı bu kadar mı değersiz? Mevsim kış olsaydı ve kapı pencere kapalıyken zehirlenseydik bunun hesabını kim verecekti? Burası yazlık evimiz ve bir ay sonra kapatıp gideceğiz vana kapalıyken bile koku yaptığı için tüpü evde bırakmak istemiyoruz. Tüpün değiştirilmesini (dedantör dahil) ya da paramızın ve depozitomuzun verilerek tüpün iade alınmasını istiyoruz.

15 Ağustos 2023 10:11 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Konuyu hassasiyetle ele alacağımızdan emin olabilirsiz. Şikayetinize istinaden Çözüm Merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

16 Ağustos 2023 19:35

Fikret
Fikret

Bizim de tüpümüzün bağlantısını yapmadılar bunun için şikayetçi olduk. Ancak gördüm ki iyi ki bağlamamışlar. Canımızdan da olabilirmişiz. Didim arıcı ticaretin vurdum duymazlığı nedeniyle Aygaz kullanmaktan vazgeçtik. Umarım aldığımız tüpü iade edebiliriz. Aygaz didimde arıcı ticaretle çalıştığı sürece daha çok müşteri kaybeder

Aygaz’ın Depozito Politikası Tutarsızlığı Ve Boş Tüp İadesindeki Düşük Ödeme

Berkay
29 Nisan 13:44
aygazin-depozito-politikasi-tutarsizligi-ve-bos-tup-iadesindeki-dusuk-odeme-1.jpg
Selim sonuçtan hiç memnun değil

Aygaz Bayisinde Depozito Tutarı Tutarsızlığı Ve Mağduriyet

Selim