Gamze sonuçtan memnun değil

Aygaz Tüp Yağ Akıtıyor?

Aygaz Tüp Yağ Akıtıyor?
18 Şubat 2024 20:07

Aygaz tüp yağ akıtıyor. Şofbeni tüplü kullanıyorum ve ilk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Şofbeni yakmadan açık konuma getirdiğimde yüksek sesle gaz çıkışı oldu. Regülatörü çıkardığımda bir sıvı akmaya başladı. Bir miktarı elime bulaştı ve bu sıvı adeta yağ gibiydi. İçerisinde yağ bulunmasının sebebini anlayamadım. Şu an kullanmaktan endişe ediyorum. Ürünleri online sipariş ediyorum ve kendi bayileri tarafından teslim ediliyor. Sahte olma ihtimali de yok. Bu durumun nasıl meydana geldiğini anlamak istiyorum. Şimdi hortum, regülatör ve tüp kullanılamaz hale geldi. Güvenerek sizden satın alıyorum. Ayrıca, tüpü teslim eden personelin genellikle asık suratlı olması da dikkatimi çekti. Sanırım internet üzerinden sipariş verdiğim için bu tutumu sergiliyorlar. Bir yerde, tüpün içine maliyeti düşürmek amacıyla yağ konulduğunu okumuştum, umarım bu iddia gerçek değildir. Hortum, regülatör ve tüpün değiştirilmesini talep ediyorum. Ayrıca bu yağ meselesi hakkında da açıklama bekliyorum.

19 Şubat 2024 10:01 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Konuyu hassasiyetle ele alacağımızdan emin olabilirsiz. Şikayetinize istinaden Çözüm Merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

22 Şubat 2024 14:48

Eve gelen arkadaş çok bilgili değildi sorunu bulamadı direkt suçu şofbene buldu sorunsuz olduğu halde inatla onda sorun var dedi. Bizde ısrarla onda olmadığını söyledik başka bir dedantör ile denemesini söyledik sorun dedantör de çıktı. Koskoca firma çalışanları bilgi sıfır maalesef. Dedantör almanız lazım başka müşteriye yetişmem lazım dedi ve gitti. Ben bile ev kadını olduğum halde sorunu anlayabiliyorum fakat çalışanlar anlayamayacak kadar bilgisiz. Koskoca Aygaz firmasına yakışmayan şeyler bunlar. Bir de bayii yani ne desem boş maalesef. İki dedantör de aynı dönemde alındı bu bozuldu tüpte olan çalışıyor. Online almadığım için ispat etme şansım yok. 400 TL bir dedantör. Allah tan dedantör yedek vardı da değişince sorun çözüldü. Ya tüpte sorun olsaydı ne olacaktı? Gelen arkadaşın bize dediği bu tüpü değişemem parayla değiştirebilirim diyor bize. Yani 650 TL zararım olacaktı. Sanırım firma değiştirmenin vakti geldi artık. Ha bu arada içinden akan yağ konusunda kimse hala bir şey diyemedi. Gelen kişi de geçiştirdi durdu. Yağ konusu muamma...

Mehmet sonuçtan çok memnun

02 Temmuz 2025 18:51
"Benim sorunumu Aygaz çözdü sorunumla o kadar güzel ilgilendiler ki süreci kendileri takip ettiler her zaman söylüyorum müşteri memnuniyetini önemseyen insanlar çözüme gidiyorlar yardımcı olan herkese ve Aygaz a çok teşekkür ediyorum Benim tüpüm yenisi ile değiştirildi"
aygazdan-aldigim-yedek-tup-gaz-kaciriyor-ve-yanmiyor-magdur-oldum-3.jpg
Zahide sonuçtan hiç memnun değil

Aygaz Tüplerde Nedeni Anlaşılmayan Koku

Zahide