Zahide sonuçtan hiç memnun değil

Aygaz Tüplerde Nedeni Anlaşılmayan Koku

07 Kasım 2023 09:52

Aygaz mutfak tüpü kullanıyorum. Bir hafta önce yeni tüp aldım. Yoğun bir gaz kokusu vardı. Bayiye haber verdim. Kaçak olmadığını, koku olabileceğini söyledi. Yine de tüpü değiştirttim. Yine aynı şey. Ama eve girer girmez hissedilen bir gaz kokusu hiç yaşamadım. Daha önceki tüplerde hiç böyle bir şey olmamıştı. Kaçak olmadan koku nasıl oluyor anlayamadım. Patlama falan olursa diye endişeliyim.
Şikayet sitesinde aynı mahiyette başka şikayetler de gördüm. Çözüm istiyorum. Bu koku ile yaşayamam.

Aygaz kaliteli diye tercih ediyorum. Ama sorun çözümlenmezse başka şirkete geçeceğim.

07 Kasım 2023 09:57 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Konuyu hassasiyetle ele alacağımızdan emin olabilirsiz. Şikayetinize istinaden Çözüm Merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

11 Kasım 2023 08:37

Aygaz servisi geldi. Tüpte gaz kaçağı tespit etmedi. Ben gene de garanti olsun diye conta ve dedantörü de değiştirttim. Hiçbir şey değişmedi. Gene yoğun bir gaz kokusu. Servisin yapacağı bir şey kalmadı. Gaz kaçağı olmadan gaz kokusu neden olur? Aygazın bana bir açıklaması lazım. Ve çözüm bulması lazım. Sabah bir saat evi havalandırıyorum. Balkon kapısı sürekli açık. Kış geldi. Sürekli kapıyı açık tutamam. Bu arada11 aydır tüp kullanıyorum. İlk takılışta Aygazın orijinal dedektörünün değil, piyasa dedektörünün takıldığı anlaşıldı. Muhtemelen Aygaz dedektör parası ödedim. Şimdi de 2. Defa dedektör parası ödedim. Kendimi aldatılmış da hissediyorum. Aygaz dan çözüme yönelik eylem bekliyorum.

13 Mayıs 2024 11:44

Kaç ay geçti hala gaz kokusu devam ediyor. Her gün havalandırmaya devam.

Aygaz Tüpünden Çıkan Yoğun Koku Ve Çözülmeyen Sorun

Nurcan
02 Mayıs 2025 20:30

Halenaz
02 Eylül 2023 20:15
Mustafa sonucu yetersiz buldu

Aygaz Tüp Regülatörünün Gaz Kokusu

18 Ocak 2024 22:27
Aysu sonuçtan hiç memnun değil

Aysu
05 Ocak 2024 13:23