Ulaş sonuçtan hiç memnun değil

Ulaş
29 Temmuz 2023 16:13

Aygaz tüp firması mümkün olan en yeni tarihli tüp gaz isteğimi özellikle mobil Aygaz sipariş açıklamasında yazılı olarak ve telefonda sözlü olarak belirtmeme rağmen 23 Haziran 2023'te 99 model tüpü evime gönderdi. 24 yaşındaki eski olduğu her halinden belli olan tüpü kabul etmeyip, satın almadım. Bu durumu Aygaz müşteri temsilciliğine şikayet ettim. Bugün 29 Temmuz 2023'te yine aynı yazılı ve sözlü beyanımla mobil Aygaz üzerinden tüp istedim. Başka bir bayiden gelen tüpgaz 98 model eski bir tüp ve üzerinde küçük bir darbe göçüğü de mevcut. Ellerinde en yeni tüpleri 98 model tüpgaz imiş Aygaz Bayinin. Bebeğimizin çorbasının ısıtılması için mecbur kalıp 98 model eski, üzerinde küçük bir darbe çöküntüsü olan tüpü teslim aldım. Aygaz Müşteri Hizmetlerine şikayetimi bildirmekle birlikte bir daha Aygaz'dan asla alışveriş yapmayacağımı beyan ettim. Çünkü Aygaz yıllardır aynı Aygaz, eski model tüp pazarlıyor. Araçlarımızın LPG tüp tankı tüp gazların maruz kaldıkları fiziki şartların hiçbirisine maruz kalma imkanı sıfır ihtimal olmasına rağmen güvenliğimiz gereği 10 yılda bir değiştirilmek zorunda iken, Aygaz'ın 25 yaşında 98 model, üzerinde darbe göçüğü olan tüpü Türkiye insanına göndermesi bize layık gördüğü değersizliği açık ve net olarak ortaya koymasının tescilidir. Ben asla Aygaz Tüpgaz satın alıp evime, çocuklarımın içine sokmam bir daha.

29 Temmuz 2023 17:01 (Şikayetten 48 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Konuyu hassasiyetle ele alacağımızdan emin olabilirsiz. Şikayetinize istinaden Çözüm Merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

Servet sonuçtan hiç memnun değil

Servet
08 Eylül 2024 20:00
Atilla sonuçtan hiç memnun değil

Tüp Siparişi Gecikmesi Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

Atilla
17 Eylül 2025 21:31
tup-siparisi-gecikmesi-ve-yetersiz-musteri-hizmetleri-nedeniyle-yasanan-magduriyet-2.jpg
tup-siparisi-gecikmesi-ve-yetersiz-musteri-hizmetleri-nedeniyle-yasanan-magduriyet-1.jpg
Ali sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2023 15:30

Sinan