Ali sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2023 15:30

Tunceli merkezde yaşıyorum. Görevim sebebiyle burada bulunuyorum ikamet ettiğim binalarda doğal gaz olmadığı için mutfakta tüp kullanıyoruz. 2023 Temmuz ayının başında, yani üç hafta önce Aygaz marka tüp sipariş ettim. Biten tüpümde Aygaz markaydı, çok geçmeden tüpüm elime ulaştı. Fakat tüp o kadar eski ve sağından solundan darbeler almış, boyaları dökülmüş haldeydi. Tüpü incelemeye başladığımda tüp kazanının imal tarihinin 1996 olduğunu gördüm. Hatta tüp kazanın altında çürük bir yer bile vardı, fotoğraflarda inceleyebilirsiniz. Hemen 444 4 999 Aygaz müşteri hizmetlerini aradım, tarih 4 Temmuz 2023 saat 16.03. Konuyla ilgili konuştuğum görevliye, evime gelen tüpün 27 senelik olduğunu ve hasarlı yerlerinin olduğunu söyledim. Müşteri hizmetleri de bana tüpün tarihinin önemli olmadığını, kontrollerinin yapıldığını söyledi. Peki dedim, bu tüp kazanlarının ömrü yok mu diye sorduğumda, beni en kısa zamanda alacaklarını söylediler. Yaklaşık 20 gün oldu, kimse aramadı sormadı. Bende mecbur kaldım, tüpü kullanmaya başladım. Fotoğrafları inceler misiniz? Siz olsanız, evinizde böyle bir tüpü kullanır mısınız? Teşekkürler.

25 Temmuz 2023 17:30 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Konuyu hassasiyetle ele alacağımızdan emin olabilirsiz. Şikayetinize istinaden Çözüm Merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

Ali
Ali
01 Ağustos 2023 14:49

Evet 20 gün sonra aradınız tüpünüzü değiştirelim dediniz üzerinden yine neredeyse bir hafta geçti yine aramadınız sormadız tüp bitsin diye bekliyorsanız kullanmayı bıraktım Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim sizleri

Ulaş sonuçtan hiç memnun değil

Ulaş
29 Temmuz 2023 16:13
Aygaz Eski TARİHLİ, Eski Tüpgaz Sorunu Can Güvenliği Riski Yaratıyor.
Atilla sonuçtan hiç memnun değil

Tüp Siparişi Gecikmesi Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

Atilla
17 Eylül 2025 21:31
tup-siparisi-gecikmesi-ve-yetersiz-musteri-hizmetleri-nedeniyle-yasanan-magduriyet-2.jpg
tup-siparisi-gecikmesi-ve-yetersiz-musteri-hizmetleri-nedeniyle-yasanan-magduriyet-1.jpg
Taner sonuçtan hiç memnun değil

Taner
21 Eylül 2024 03:12