Neziye sonuçtan hiç memnun değil

17 Haziran 2024 20:24

Aydınbey Queen Palace otele 16.06.2024 tarihinde giriş yaptık. Resepsiyonda görevli kadın arkadaş, giriş işlemlerini yapacağı sırada yanında bulunan diğer görevli erkek arkadaşları ile diyalog haline girerek gülmeye başladı. Sanki biz orada yokmuşuz gibi rahat tavırlar sergiliyor. Otelle ilgili bilgi verecekken gülmekten bilgi veremedi. Bunu önemsemedim, sorun olmasın diye. Fakat otel genel anlamda fiyasko; yemekler çok kötü, tuhaf tatları var. Çorba kaseleri, yemek tabakları hep pislik içinde, yemek kalıntıları var. Dünkü yemeklerin aynısı, farklı olarak köfte vardı. Pilav ve makarna kurumuş, yemek yiyemedik, resmen aç kaldık. Biz yetişkinler olarak idare edebiliriz ama çocuklar bile yemek istemedi. Oda temizliği deseniz, temizlenip temizlenmediği anlaşılması güç; her yer toz içinde. Asla 5 yıldızlı bir otel değil. Tur ile iletişime geçip iptal talebi ilettik, kalan paramızı alıp otelden ayrılmak istedik fakat mümkün olmayacağı söylendi. Şu an dışarıda yemek yemeye gidiyoruz, para verip karşılığını asla alamadık. Ben kalan paramın ödenerek oteli derhal terk edip evime dönmek istiyorum.

21 Haziran 2024 15:28 (Şikayetten 3 gün sonra)
Neziye
Neziye
22 Haziran 2024 14:31

Tamamen inkar politikası uyguluyorsunuz. Ben o tabakları bizzat servis büfesinden aldım kenardan köşeden değil hangi büfeye gittiysem hepsinde yemek kalıntıları vardı çay bardaklarında dahi kalıntı vardı seçerek almak durumunda kaldık ayrıca müşteri ilişkilerinde bulunan yabancı personeliniz bile resimleri gördü ve şaşkınlığını gizleyemedi onunla Türkçe bilmediği için çok anlaşamadık sonra Türkçe konuşan bir yetkili istedik. Gece müdürünüz Orçun bey e yönlendirildik kendisine yaşadığımız olumsuz deneyimlerden bahsettik ve resimleri gösterdiğimizde kendisi de şaşırdı üzgün olduğunu söyledi alakart restoranda ağırlamak istedi biz kabul etmedik bir şey söyleyemedi. Bizden resimleri istedi ve yaşadığımız şeyleri tekrar anlattırarak ses kaydını genel müdür yardımcısına iletmek için izin istedi bizde uygun olduğunu söyleyip anlatmaya başladık bunun üzerine ücreti iade edeceklerini söyledi bize ücret iade sözü verdi bizde otelden ayrıldık şimdi ücreti iade etmiyorlar resmen oyaladılar biz kalan 2 günün iadesini alacağımız için otele güvenip apar topar yola çıktık her kanaldan her mecradan hukuki yollardan her şekilde uğraşacağım benim kalan paramı iade edeceksiniz Karşılığını almadığım şeyin ücretini vermiyorsunuz üstelik vereceğinizi söyleyip söz verip yerine getirmiyorsunuz

Levent sonuçtan hiç memnun değil

30 Haziran 2023 18:59

11 Ağustos 2023 09:16
Aydınbey Hotels Gold Dreams Kötü Hizmette
Aydınbey Hotels Gold Dreams Kötü Hizmette

20 Haziran 2024 20:09

20 Haziran 2024 12:22
Gulsah sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2023 22:45
Aydınbey Gold Otel Mağduriyeti!