Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Axa Sigorta Ve Aksam Oto İle Yaşanan Kasko Süreci Sorunları

26 Aralık 2024 22:22

Merhaba
Aracımla abim 3 Kasım 2024 yılında kaza yaptı. Axa sigortadan kaskom var. Gerekli Exper arkadaşların incelemesi sonucunda aracımı perte çıkardılar. Axa Sigorta aksam oto diye bir firmaya beni yönlendirdi. Bu aksam oto firması çok düşük ücretler teklif etti ve aracın muadilini göndermeme rağmen halen aracımla alakası olmayan örneklerle çok düşük fiyatlar teklif etmekteler. Aksam oto firmasında maille iletişim kurabildiğim insanlarla asla anlaşamıyorum. Bu firmada ki operasyon uzmanlarına asla telefonla ulaşılamıyor. Axa Sigorta ve aksam oto resmen süreci sabote edip beni bekletmekteler. Axa Sigorta ve aksam oto isimli firmadan şikayetçiyim. Tüm çevremdeki insanlara Axa sigortadan bir daha kasko yapmamalarını söylüyorum. Herhangi bir iletişim kurmak imkansız.

27 Aralık 2024 10:13 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sn. N. tarafından siteniz aracılığı ile yansıyan şikayet konusu, Şirketimiz tarafından değerlendirilmeye alınmıştır. Konu hakkında ayrıca bilgi aktarımı sağlanacaktır. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

Ahmet
27 Aralık 2024 12:42

Lütfen artık daha fazla beklemek istemiyorum. Bir muhatapla konuşmak istiyorum.

02 Ocak 14:17

Sitenize yansıyan başvuru hasar departmanımız ile paylaşılmış olup hasar rakamı hususunda mutabakat sağlandığı ve gerekli işlemlerin başlatıldığı bilgisi alınmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

Ahmet
02 Ocak 14:31

Öyle bir şey yok. Mutabık kalma zorunda kaldım. Tehdit eder gibi çalışıyorsunuz. Sizden kurtulmak için o düşük teklifinizi kabul ettim.

18 Temmuz 2023 14:17
Axa Sigorta Kasko Şikayetim, Çözüm Yolu Bulunmuyor. Muhatap Yok.
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
30 Ocak 2024 01:15
Burcu sonuçtan çok memnun

04 Eylül 2024 12:04
"Merhaba, Öncelikle müşteri şikayet yönetimi ekibine şikayetim sonrasında aldığı aksiyondan dolayı teşekkür ederim. Şikayetimden 2-3 saat kadar sonra ikame araç tarafıma teslim edildi. Sorunum çözüldü ancak tabi ki isterdim ki sürekli aramadan, şikayet yazmama gerek kalmasaydı. Şikayet var sayfası iyi ki var."
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Axa Sigorta Onarım Onayı Vermeyi Uzatıyor