23 Aralık 2024 12:192.959

Axa Tamamlayıcı sağlık sigortam provizyona ret veriyor. Bundan 4 yıl önce sol fıtığa müdahale ile kasık fıtığı ameliyatı oldum. Ameliyat epikrizinde de kasık fıtığında sağ/sol ayrımı olduğu, müdahalenin tek taraflı olduğu belirtilmiş. 4 yıl sonra sağ tarafımda ağrı başladı. Axa firması sağ tarafımda başlayan kasık fıtığı şikayeti ile başvurduğum muayeneyi ve tetkikleri karşıladı, sonra sıra ameliyata gelince ret vermeye başladı.

Sırasıyla ameliyat yatışı için Axa sigortaya başvuruda bulunduk. Ancak Axa Sigorta sol taraftaki fıtık ile ilişkilendirdiği için ödemeyi ret etti. Çağrı merkezini aradım, sol sağ fark etmez ikisi de fıtık diyor. İkisi de aynı yer olsa ilk ameliyat ile ikisi de düzelirdi öyle değil mi? Düzeltilen yer sol iken fıtık oluşan yer sağ taraf, vücudun farklı yerleri.
Nüksetme söz konusu değil iken Axa Sigorta müdahale yapılması gereken yerin aynı yer olduğunu iddia ediyor. Oysa ki müdahale ihtiyacı farklı yerde.
Amaçları ameliyat masraflarını karşılamamak, insanları uğraştırmak ve mağdur etmek gibi görünüyor.

Axa'nın mobil uygulaması hiçbir şekilde süreci göstermiyor. Belge ikonuna tıklıyorum oturum sonlandı diye uygulama kapanıyor. Uygulamanın bana SMS ile gönderdiği şifreyi bile değiştiremiyorum. Sanki yeni kurulan basit bir şirketin uygulaması gibi profesyonellikten uzak.

Özetle kasık fıtığı sebebi ile yürüyemez ve hayat kalitem düşmüş durumda iken bir de Axa sigortanın uğraştırıcı yaklaşımı ile ağrılarımla baş başa bırakılıyorum. Bu yaklaşımın bir kenara bırakılıp sağ tarafta müdahale elzem olan ameliyat için provizyon onayı vermesini bekliyorum.

Sorun en kısa zamanda çözülmezse 'Sigorta Tahkim Komisyonu' ve 'Ticaret Asliye Mahkemeleri' aracılığıyla hakkımı arayacağım. Axa süreci bu noktaya getirdiği için Axa Sigorta'lı olduğumuza pişman olduk. Axa sigortanın adının iyi diye geçtiği her yerde bu kötü tecrübemi paylaşıyor olacağım.

23 Aralık 2024 14:58 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sn. U. tarafından siteniz aracılığı ile yansıyan şikayet konusu, Şirketimiz tarafından değerlendirilmeye alınmıştır. Konu hakkında ayrıca bilgi aktarımı sağlanacaktır. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

23 Aralık 2024 15:29

Doktorumuz Genel Cerrah Dr. Servet Yetkin'in görüşünü de ekte paylaşıyorum. Sağ ve sol kasık fıtığının birbirinden ayrı geliştiğini ve birbiri ile bağlantısı olmadığını bu işin uzmanından dan öğrenmiş bulunuyoruz.

24 Aralık 2024 17:12

Sitenize yönlendirilen başvuruya ilişkin kontrol yapılmış olup, poliçe öncesinde tanı alındığı tespit edilerek talebin poliçe öncesine dayanması sebebiyle teminat dışı bulunduğu hususunu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

24 Aralık 2024 21:25

İlettiğim belgelerde poliçe öncesinde sağ tarafta gelişen kasık fıtığı ile ilgili tanı olmadığı açıkça görülüyor. Hangi belgeye dayanarak bu yorumu yapıyorsunuz?

26 Aralık 2024 22:27

Provizyon onayı talebinde kasık fıtığı açıkça sağ olarak vurgulanmıştır. Ret cevabı sağ olarak olmuştur. Gerekçe: sağ fıtıkta gelişen şikayet poliçe başlangıç tarihi öncesine sol tarafta gelişen şikayete dayanmasından dolayı poliçe özel şartlar gereği reddedilmiştir

24 Aralık 2024 11:22

Koskoca Axa firması ve böylesine amatör bir yaklaşım!? Bünyenizde çalışan hemşire sınıf arkadaşım da var. Yaptığınız hatalar amatörlükten mi yoksa ticaretten mi onu çok iyi biliyoruz. Bu konuyu sağlık bakanı yardımcısına ve çalışma Bakanlığına taşımamak için 24 saat içinde dönüşünüzü bekliyorum.

Provizyon Beklerken Yaşanan Zaman Kaybı Ve Hayal Kırıklığı

28 Mart 2025 16:333.064

Axa Sigortadan tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım. Birkaç gün sonra anlaşmalı olduğu hastanelerden birisinin ortoped...

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Kapsamında Haksız Provizyon Reddi

23 Ekim 2025 09:302.866

"Axa Sigorta, yapmış olduğum itiraz sonrasında durumu yeniden değerlendirerek provizyon talebimi onaylamıştır. Başlangıçta yaşadığım mağduriyetin ardından, sürecin müşteri memnuniyeti odaklı şekilde sonuçlanmış olmasından dolayı memnuniyet duyuyorum. Sürece gösterilen ilgi, hızlı geri dönüş ve çözüm odaklı yaklaşım için Axa Sigorta ekibine teşekkür ederim. Sorunum giderilmiş ve çözülmüştür."

Axa Tamamlayıcı Sağlık Sigortası

26 Haziran 2024 09:232.996

Axa tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştım bu sene. 4 senedir farklı şirketlerde her sene tamamlayıcı sağlık sigortas...

Axa Tamamlayıcı Sağlık Sigortası

Tümünü Gör
Axa Sigorta Ve Ekspertiz Bürosu Mağduriyeti!

Axa Sigorta VeEkspertiz Bürosu Mağduriyeti!

Muhterem
Axa Sigorta Asistan Hizmeti Hüsranı!

Axa SigortaAsistan Hizmeti Hüsranı!

İlhan
Axa Sigorta Evimin Hasarı Çözülmedi