Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Awox Fabrika Sebilin Musluğunu Tedarik Edemedi.

23 Ağustos 2023 21:47

Awox sebil su musluğu kırık çıktı. 1 aydır fabrika minicik bir su musluğunu tedarik edemedi. Servis desen sürekli uykulu ya da uykudan yeni kalkmış. Antalya Kepez bölgesi için tek servis verilmiş. Awox yerli marka dedik. Pişman ettiler. Fabrika ve servis tavsiye. Etmem kimseye..

26 Ağustos 2023 10:23 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili sizinle en kısa süre içerisinde iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, AWOX Müşteri İletişim Merkezi

28 Ağustos 2023 19:26

İletişime geçmediler Mesajla soru sordular. Bugün 21 gün oldu servisle iletişime geçeli. Bugu. Fabrikayı aradım. Hala musluğu tedarik edemediklerini belirttiler. En son Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim. Maalesef.

30 Ağustos 2023 18:46

Servisi aradım. Serviste fabrikayka iletişime geçtiğini ve fabrikanın tedarikte sorun yarattığını söyledi. Awox bir adet 15 cm musluğu servise gönderemedi. Tüketici Hakları'na şikayette bulundum. Artık çözüm yolu bulamadık. Sakın Awox. Almayın.

08 Eylül 2023 14:17

Dün yani 1 ay sonra musluğu gönderdi fabrika. Öyle ilgili ki yanlış musluk göndermiş 🤣🤣. Kendi ürününü 1 ayda tedarik edemeyen Awox. Ali express ten söylediğim ürün daha hızlı geldi. Tavsiye etmiyoru

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
13 Ağustos 2024 16:51
Awox Marka Su Sebili İle Yaşanan Garanti Sorunları
Melih sonuçtan hiç memnun değil

Awox Arızalı Su Sebili ve Yetersiz Servis Hizmeti

Melih
06 Mayıs 2025 17:05
Awox Arızalı Su Sebili ve Yetersiz Servis Hizmeti
Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

Awox Su Sebili İle Yaşadığım Sorunlar Ve Çözüm Arayışım

Cengiz