Erol sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2024 13:26

16.03.2024 tarihinde telefonumdaki Şok market uygulama üzerinden sipariş ettiğim Awox 4K UHD Smart LED TV 50" televizyonu açıp gişe taktığımda görüntü görsellerdeki gibi gökkuşağı şeklinde n ve ekran camının altındaki kısımda çizikler mevcut şekildeydi. Mağaza üzerinden iade talebi oluşturdum. Awox-Denizli yetkili servisini arayıp konuyu ilettim. Gelmek istemedi. Awoks müşteri hizmetlerini aradığımda da kurulumu servis yapmadığı için garanti dışı olduğu bilgisi verildi. Şimdi arızalı kusurlu ürün gönderildiyse ya da ulaşım esnasında hasar görmüşse biz tüketicilerin hatası burada nerede oluyor. Tüm yasal haklarımı kullanacağım. Ve bu marka servis ve ürün sağlamlığı konusunda bende şüphe yarattı. Bilginize sunulur.

01 Nisan 2024 14:39 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili sizinle en kısa süre içerisinde iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, AWOX Müşteri İletişim Merkezi

04 Nisan 2024 12:59

Merhaba. Sanırım insanları geçiştirmek için klişe cevap yazınca çözüm bulduğunuzu mu düşünüyorsunuz sayın yetkililer. Ne Şok market ne de Awoks yetkililerinden henüz bir dönüş yapan olmadı. Ayıplı ürünlerinizi müşterilere böyle mi satıyorsunuz? Gönder bozuk televizyonu sonra da arkasında durma oh ne güzel dünya. Gerek sosyal medya platformlarında gerekse başka ortamlarda bu olumsuz tecrübeyi bıkmadan aktaracağıma yemin ederim.

Ersin
Ersin

Kasım ayından bu yana TV bekliyorum mağdurum ama ortada ne TV var ne bir özür ne de başka bir şey

26 Şubat 2024 19:06
awox-marka-tercih-ettim-pisman-oldum-3.pdf

Ceyda
12 Haziran 2024 16:42
awox-marka-televizyon-ve-satici-firma-hakkinda-1.docx
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Bayram
25 Ağustos 2023 22:46