Avva Kargo Poşeti İle Gönderim

16 Kasım 2023 10:15

Merhaba, Öğretmenler Günü için internet sitesinden (firmanın kendi sitesi) hediye olarak bir triko aldım. Hediye ambalaj seçeneğini göremeyince siparişi verdikten sonra firmayı arayarak durumu ilettim. Müşteri temsilcisi ürünlerin kutu içinde gönderildiğini belirtti. Ancak iki gün önce arkadaşımın aldığı siparişin kargo poşeti ile geldiğini söyleyerek durumu aktardım ve 'Aksaklık olmuştur, şu anda kutu ile gönderim yapıyoruz.' yanıtını aldım. Ne yazık ki benim siparişim de kargo poşeti ile geldi. Manisa'da Avva mağazası olmadığı için hediye paketi ya da poşeti temin etmek üzere İzmir'deki Avva mağazasını aramak zorunda kaldım. Böyle büyük bir firmadan beklemediğim bir durumla karşılaştım. Bu konuda geri dönüş yapılarak mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

16 Kasım 2023 11:06 (Şikayetten 50 dakika sonra)

Merhaba Sizden gelen bildirime her zaman önem vermekteyiz. Yapmış olduğunuz bildirimle ilgili olarak gerekli araştırmalar sağlanacak ve en kısa sürede tarafınıza telefon ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır . Saygılarımızla , AVVA Müşteri Hizmetleri

Filiz
Filiz
20 Kasım 2023 15:20

Gerçekten beklentim arandığımda adres istenip hediye paketi gönderimiydı. Ama siz 1 haftadır olayı çözüp dönüş yapamadınız bir hediye paketi gönderimi bu kadar zor olabılirmi şaştım kargoyu kutuyla gönderiyoruz deyip kargo poşeti ile gönderim yapan siz telafi etmeyen yine sız

Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
02 Temmuz 2024 10:05
Avva İle Online'da Harika Operasyon Yönetimi! Rezil Olmak İstiyorsanız
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2023 15:38
Avva Giyim Beklenen Hediye Çekinde Hayal Kırıklığı