Can sonuçtan hiç memnun değil

Avis'ten Yaşadığım Araç Kiralama Sorunu

22 Temmuz 2023 20:09

Ben arsa, ev emlakçılığı ile uğraşıyorum. Avis'ten 1 haftalık araç kiraladım ve herhangi bir sorun yaşamadım. Ancak aracı teslim etmek üzereyken Esenyurt mevkisinde korsan taksicilik yapan şahıslarla karşılaştım. Beni Aksaray'a götürmek istediklerini söylediler ve ben de iyilik yaparak onları arabama aldım. Ancak Aksaray'a geldiğimde korsan taksicilik suçlamasıyla karşı karşıya kaldım ve avist'i arayarak durumu bildirdim. Yenibosna şubesindeki yetkiliyle görüştüm ve sorunu çözeceklerini söylediler. Ancak yaklaşık 30 gündür dönüş yapılmıyor ve Yenibosna bayisi telefonlarıma cevap vermiyor. Bu nedenle aracın çıkarılmasını talep ediyorum. Aksi takdirde avukatımla birlikte Avis'e karşı tüm haklarımı korumak için dava açacağım. Avis gibi bir kurumsal şirketin bu tür sorunlarla karşılaşması gerçekten üzücü.

22 Temmuz 2023 20:07

Merhaba ben arsa. Ev {emlakçılık} alım satım ile uğraşıyorum. Avis'ten 1 haftalık araç kiraladım herhangi bir sorun yoktu. Aracı teslim etmeme 3.4 saat kala aracı teslim etmek için yolda giderken Esenyurt mevkisinde bana el kaldıran şahısları gördüm Üstleri başları hep yırtılmıştı. Türkçeleri çok iyi di Acıyıp arabaya aldım ve bana Aksaray gideceklerini söylediler. Bende yol üstü olduğu için iyilik yaparak aracıma aldım.

Aksaray geldiğim zaman rutin çevirme vardı bende durdum Ve bana korsan taksiclikten işlem yapmaya çalıştılar. Ben tabi itiraz etim o esnada hemen avisi aradım. Yenibosna şubesinde yetkili olarak {hakan bey} ile görüştüm hakan benye konuyu anlatım bana sorun olmayacağını aracı ağlasınlar biz çözeriz gibisinden cümleler kullandı. Ve araç korsan dan bağlandı Şahsıma bana da 40 bin tl işlem yapıldı. Araca aldığım şahıslar yabancı olduğu için ben de mahkemeye çıktım ve herhangi bir suçum olmadığı tespit edildi. Edeseler hepsi izlendi herhangi bir suçum olmadığı kanıtladı ve mahkemeden serbest bırakıldım.

Yaklaşık 20 gündür neredeyse günde 3 defa avisi aramama rağmen dönüş yapacağım deyip herhangi bir dönüş yapılmıyor Zaten Yenibosna bayisi telefonlarıma bile cevap vermiyor.

Bağlı olan Aracın çıkarılmasını talep ediyorum.

Bu şikayete dönüş yapılmaz ise.

Avukatım ile Avis e karşı tüm haklarım ve yapılan haksızlık için dava açacağım.

Avis gibi kurumsal bir şirketin bu halde olmasına gerçekten acıyorum hem karaliseye almışlar. Hem de bağlı olan aracı çıkartmıyorlar.

26 Temmuz 2023 10:55 (Şikayetten 3 gün sonra)
28 Temmuz 2023 14:13

Merhaba Avis'le konuyla ilgili benim tarafıma herhangi bir geri dönüş sağlanmadı burada dönüş sağlandı diye yazmışsınız milleti kandırmayın insanları bilgisiz yerine koymaktan vazgeçin Ben de gereken bütün hukuki işlemleri başlatacağım ve avisi Açıkçası gasptan da şikayet edeceğim resmen mağduruz burada Neden bize gereken dönüş yapılmıyor sizden acil bir şekilde dönüş bekliyorum

Avis Haksız Tahsilat Ve Bilgilendirme Eksikliği Nedeniyle Mağduriyet

Ramazan
14 Ekim 2025 12:45

Aliosman
25 Ekim 2023 14:49
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
05 Eylül 2023 03:09
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Avis Depozito Bedeli İadesi

Fırat
21 Ağustos 2024 18:31
Hamit sonuçtan hiç memnun değil

Hamit
18 Ekim 2024 14:26