Akın sonuçtan hiç memnun değil

Sonaxshop.com.tr Auton Otomotiv Online Alışveriş Mağduriyeti

28 Ağustos 2023 14:43

Sonaxshop.com.tr (auton otomotiv) isimli firmadan kendi Online sayfası üzerinden Sonax Xtreme Brillant Shine Detailer 750 ml oto cilası siparişi verdim. Sipariş tarafıma teslim edildikten sonra kontrol ettiğimde başka bir ildeki müşterinin sipariş etmiş olduğu farklı bir ürün tarafıma gönderildiğini gördüm. Ürün hafta sonu teslim edilmesinden dolayı auton otomotiv sonaxshop.com.tr firmasının müşteri hizmetleri hafta sonu hizmet vermediği için hafta sonu ulaşamadım. Pazartesi günü müşteri hizmetlerini aradığımda ise operatöre bağlanabildim o da ilgili kişinin öğle arasında olduğunu söyledi. Öğleden sonra müşteri hizmetlerine ulaştığımda anlaşmalı olduğu kargo şirketi ile görüşmemi kapıdan teslim alınacağını söyledi. Kendim kargo şirketine ulaştım ama böyle bir hizmetlerinin olmadığını söyledi. Şubeye teslim edebileceğimi söyledi. Benim ikamet ettiğim yer merkeze yaklaşık 5 km uzaklıkta olduğu için sonaxshop müşteri temsilcisi ile iletişime geçmek istediğimde yine operatöre bağlandı operatör ilgili kişilerin toplantıda olduğunu söyledi. Bende operatördeki Çalışan personele 1 saattir kendi işimi bırakıp müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalıştığımı söylesem de laubalice cevaplarla karşılaştım ve ilgili müşteri hizmetlerine ulaşamadım. Sonax'ın ürünleri güzel ama ilgili firma çok kötü.

SMX'den Aldığım Ürünler Gönderilmedi, Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor

Oto Şampuanı Araca Ve Zemine Zarar Verdi, Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmadı

02 Ağustos 2025 12:34
Oto Şampuanı Araca Ve Zemine Zarar Verdi, Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmadı
oto-sampuani-araca-ve-zemine-zarar-verdi-musteri-hizmetleri-cozum-sunmadi-1.jpg
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2025 17:00

Biene Detailing Gönderim Sağlanmadı