Atölye Furnitu - Spotçu Mimar Teslimat Süresine Uymayan Ve İlgisiz Satış Temsilcisi

07 Eylül 2024 14:10

Bir köşe koltuk, bir berjer ve yemek masası takımı aldım. Köşe koltuğum ve masam önden geldi ancak berjer ve sandalyeler daha sonra geleceğini söylediler. Tamam dedim ve bana teslimat süresi maksimum 1 ay dendi. Aradan 1,5 ay geçti. Aradım, kalan ürünler ne zaman gelecek diye sordum. Sandalyelerimin yanlış yapıldığını, bu yüzden zaman alacağını söylediler. Ardından telefon görüşmeleri vs. oldu. Tamam, yarın sandalye ve berjeri gönderiyoruz dediler, ertesi gün oldu. Sadece berjeri gönderdik, sandalyeleri maalesef göndermedik dediler ve ben teslimatın sabah olmasını istemiştim. Tabii ki de tamam deyip bunu da yapmadılar. Satış temsilcimiz olan kadın asla hiçbir aramaya cevap vermiyor, asla umurunda da değil. Müşteri memnuniyeti sıfır bir firma. Çok pişmanım buradan alışveriş yaptığım için.

Ozge sonuçtan hiç memnun değil

Atölye Furnitu | Spotçu Mimar Aldığım Koltuk Ve Berjerde Sorunlar Bitmek Bilmiyor!

09 Mayıs 14:26

23 Mayıs 2024 14:26
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Mobilya Teslimatında Sorumsuzluk Ve Kalite Problemleri

07 Ocak 12:28
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Mobilya Teslimatında Yaşanan Aksaklıklar Ve İletişim Sorunları

05 Temmuz 17:02

Atölye Furnitu - Spotçu Mimar Yanlış Monte Edilen Koltuk Ve Teslim Edilmeyen Sandalyeler

29 Haziran 2024 21:43