Receb sonuçtan çok memnun

04 Haziran 2024 20:09
Receb'in Teşekkür Mesajı
“Rabia hanıma çok teşekkür ederim. Tarafıma aynı gün içerisinde ulaştı, kendisi gayet ilgili ve anlayışlı birisi. Her konuda elinden geldiğince destek oldu, yardımcı oldu. Rabia hanım gibi müşteri temsilcilerinin her firmada olması gerekiyor, umarım aboneliğim boyunca kendisi farklı bir firmaya geçmez de sorunlarım aynı gün içerisinde hallolur. ^^”

22.05.2024 tarihinde bağlattığım atlantisnet aboneliğimde 2 gündür arıza mevcut, gün içerisinde mesai saatlerinin 18.00'da son olduğunu belirtiliyor ve ben mesai saatleri içerisinde çalıştığım için boşluğum olmuyor/izin alamıyorum. Evde tek yaşıyorum. Bunun için ellerinden gelebilecek bir şey olmadığını benim inisiyatif kullanmam gerektiği söyleniyor, izin alabilsem zaten belirtilen saatte geleceğim. Buna bir çözüm bulunamıyor. Diğer bir şikayetim de kampanya müşterisi olduğum için sıfır modem değil de 2. El eski, tamir işlemi görmüş, üzerinde atlantisnet çıkartması yapıştırılmış
VDSL modem veriliyor. Fiber (GPON) ve sıfır modem hizmetlerinin olmadığını dile getiriyorlar fakat arkadaşım 4 ay önce kendilerinden fiber (VDSL değil GPON) sıfır kapalı kutu modem takıldı. Sıfır modem satışlarının da olmadığı söyleniyor. 24 katlı bir binada oturuyorum ve daireme merkezi sistemden cat6 kablo geliyor, ping değerimi ve internetimdeki kopukluğu arttırıyor. Normal günlük hayatta kullanım için olsa benim için problem değil fakat yazılımcı olduğum için işlerimi aşırı derecede etkiliyor bu durum. Abonelik sözleşmesi ile kampanya sözleşmesinin her satırını okudum fakat modemle ilgili bir detay ve sıfır modem verilemeyeceği ile ilgili bir ibare bulunmamakta, müşteri hizmetlerine göre hepsi sözleşmede bulunuyormuş. (Kampanya ile abone olan müşterilerine sıfır modem verilemeyeceği) [Sıfır modem hizmetleri olmadığını belirtip kampanyalı abonelerine sıfır modem sunamayacaklarını söylemeleri farklı bir absürtlük zaten de.] Hizmetimin kayıtlı olduğu telefon numarası +90 ***********37'dir, sorunlarımın en kısa sürede çözülmesini rica eder iyi çalışmalar dilerim. (Ekte arkadaşımın modeminin görseli bulunmaktadır.)

07 Haziran 2024 14:41 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba,Receb Bey; Tarafınızla iletişime geçilmiş olup bulunduğunuz adresin alt yapısından kaynaklı sorun yaşadığınızı aktardık alternatif seçenekleri sizlere sunduğumuzda şuan için istemediğinizi belirttiniz. Anlayışınız ve bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

25 Haziran 2024 18:58

Her şey için çok teşekkür ederim, özellikle de Rabia hanıma çok teşekkür ederim. Tarafıma aynı gün içerisinde ulaşıldı fakat buraya dönüş sağlayamadım, kendisi gayet ilgili ve anlayışlı birisiydi. Her konuda elinden geldiğince destek oldu, yardımcı oldu. Oturduğum site "Merkezi Sistem" kullandığı için daireye kadar fiber kablo çekilmediği söylendi, site ile tekrardan toplantı düzenleyeceğini iletti. Rabia hanım gibi müşteri temsilcilerinin her firmada olması gerekiyor, umarım aboneliğim boyunca kendileri farklı bir firmaya geçmezler de sorunlarım aynı gün içerisinde hallolur. ^^ İyi çalışmalar dilerim, kolay gelsin.

25 Haziran 2024 19:01

Levent sonuçtan hiç memnun değil

AtlantisNet'te Artan Ping Ve İstikrarsız İnternet Sorunu

24 Mart 2025 01:35
AtlantisNet'te Artan Ping Ve İstikrarsız İnternet Sorunu
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Atlantisnet İnternet Başvurusu Sonrası Bir Haftada Çözülemeyen Bağlantı Ve İletişim Sorunları

05 Ağustos 2025 14:56
İsmail sonucu yetersiz buldu

Her Akşam Sürekli Kesilen İnternet Ve Ulaşılamayan Müşteri Hizmetleri

03 Kasım 2025 22:34

16 Şubat 2025 02:12
Talha sonuçtan hiç memnun değil

02 Mart 2025 16:54