Kartal Merkez Atasun Optik Müşteri Memnuniyetsizliği!

Kartal Merkez Atasun Optik Müşteri Memnuniyetsizliği!
30 Ağustos 2023 11:10

20 Ağustos tarihinde Kartal merkezdeki Atasun Optik'ten Satın aldığım Osse marka gözlüğümün bir hafta içinde çerçeve ve camının birbirinden ayrılması şikayetiyle 29 Ağustos Salı akşamı 18:30-19:00 saatlerinde mağazaya gittim. Ürünün tamir olmasını değil değiştirilmesini istedim. Yeni aşınıp Bir hafta içerisinde hasar gören ürünü kullanmak istemediğimi belirttim. Mağazada çalışan personelin hal hareket ve tavırları, memnuniyet sağlamak yerine dişlerini sıkarak ve sert sert tavırlarıyla verdiği tepkileri asla müşteri memnuniyetinin umurumda olmadığını gösteriyor. Eminim bir hafta içerisinde aynı durumu kendisi yaşasa ne demek istediğimi anlardı. Ürünün tamir olup geri gelmesi bir şey ifade etmiyor. Bir haftalık gözlükten bahsediyorum. Camı kırılsa sorun müşteride olur, cam ve çerçeve birbirinden ayrılıyor. Ben müşteri olarak durumdan rahatsız olduğumu kullanmak istemediğimi anlatıyorum, hanımefendi laubali laubali çalışıyor.

30 Ağustos 2023 11:37 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

05 Eylül 2023 15:36

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Sevtap
05 Eylül 2023 19:58

Talebim sonrası yardımcı olduğunuz şikayetim çözümlenmiştir. Atasun'a ve Osse gözlüğe teşekkürler. Tamire gerek kalmadan yeni ürün verildi. Kartal Atasun şubesi bu süreçte ilgili davrandı. Hızlı geri dönüşleriniz için teşekkürler.

Birgül sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 00:20
Gülbahar sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik Viaport Venezia Çalışanlarının Saygısız Tavırları

Gülbahar
18 Şubat 2024 23:40
Atasun Optik Viaport Venezia Çalışanlarının Saygısız Tavırları
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2023 21:05
Atasun Optik Kendi Kendine Kırılan Çerçeveye Olumsuz Yanıt Verdi