Giray sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik Rayban Gözlük Filtresi Kendi Kendine Soyuldu.

14 Mart 2024 13:14

Metromall AVM Atasun Optik'ten Rayban güneş gözlüğü satın aldım garantisi halen devam etmekte ancak gözlük filtresinde soyulmalar başladı garantiye gönderdim müşteri hizmetlerinden gelen cevap uzman ekiplerce incelendiği kullanıcı hatası olduğu ve ürün mağazaya geldiğinde bilgi verileceği. Filtre soyulması nasıl kullanıcı hatası olabilir? Gözlüğün en önemli kısmı kendi kendine soyuluyor ve bu garantiye girmiyor ise garanti neyi kapsıyor anlamış değilim. Kesinlikle Atasun Optik tam anlamıyla pişmanlıktır. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım ve başvuru sonucu ne olursa olsun bir daha Atasun optiğin önünden bile geçmem.

19 Mart 2024 10:16

Garantisi devam eden Rayban marka Gözlüğümün filtreleri hiçbir dış müdahale olmadan soyuluyor ve Atasun Optik'in uzman inceleme ekibi 2 günde ürünün garanti kapsamına girmeyeceğini söylüyor ama 2 günde gözlükteki sorunun üretici kaynaklı olmadığına karar veren Atasun Optik 7 gündür gözlüğümü tarafıma ulaştıramıyor. Zaten hiç kullanmadan Tüketici heyetine vereceğim gözlüğümü. Atasun Optik rica etsem gözlüğümü artık tarafıma ulaştırır mısınız lütfen.

14 Mart 2024 14:02 (Şikayetten 48 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

14 Mart 2024 16:03

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Giray
Giray
14 Mart 2024 16:17

Hiçbir çözüm yok. Ücretli bir şekilde ürünün parçalarının değiştirilebileceği söyleniyor. Gözlük elime geçer geçmez Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Apaçık bir şekilde çok iyi koruduğum bir gözlükte gözlüğün en önemli olan yeri olan gözlük camının filtresi kendiliğinden soluyor ve ücretli şekilde değiştirilebilir deniyor. O zaman garanti neyi kapsıyor anlamadım. Bir daha Atasun Optik mi asla!

10 Mart 2024 18:21

04 Eylül 2023 18:41
Atasun Optik Ve Rayban Garanti Sorunu
Hümeyra sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2024 00:55
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Rayban Gözlükte Kısa Sürede Soyulma Ve İlgisiz Mağaza Personeli Nedeniyle Mağduriyet

02 Temmuz 2025 00:16
rayban-gozlukte-kisa-surede-soyulma-ve-ilgisiz-magaza-personeli-nedeniyle-magduriyet-2.jpg

18 Temmuz 2024 23:06