Atasun Optik İnsanlara Yanlış Bilgi Veriyor

20 Eylül 2024 15:51

Atasun Optik Bafra şubesinden Hugo marka erkek güneş gözlüğü aldım. Ben alırken çalışan personel, gözlüğün cam çizilme, cam kırılma ve çerçeve kırılma ile garanti olduğunu belirtti. Bu nedenle bayağı yüksek bir meblağda gözlük satın aldım. İki üç ay geçtikten sonra gözlüğün camı çizildi ve görüş açısı kapandı. Ben tekrar gözlüğü götürdüğümde, gözlüğün camının garantisinin olmadığını belirttiler ve istersem ücret karşılığında (600 TL) Atasun Optik camı ile değiştirebileceklerini söylediler. Ben kabul ettim ve şu anda cam o kadar kötü ki kullanılmıyor, bu iki oldu. Bundan sonra gördüğüm her şikayet sitesine Atasun Optik için şikayette bulunacağım ve herkese kötüleyeceğim.

20 Eylül 2024 16:39 (Şikayetten 47 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

21 Eylül 2024 17:07

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

01 Temmuz 2024 10:17

26 Temmuz 2023 18:37

20 Temmuz 2023 17:57

16 Haziran 14:11
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2023 21:05
Atasun Optik Kendi Kendine Kırılan Çerçeveye Olumsuz Yanıt Verdi