Atasun Optik Gözlük Garantisinde Ücret Talebi

Atasun Optik Gözlük Garantisinde Ücret Talebi
03 Haziran 2023 16:31

03.02.2022 'te aldığım gözlüğüm daha 1 yılı dolmadan renk değiştirdi. Gözlüğümün çerçevesinin Gold detayının çıkması sonucunda Atasun'a garanti kapsamında başvuru yaptım. Ürünü satın aldığım zaman satış temsilcisi ürünü 2 yıl garanti süresi boyunca herhangi bir deformasyon sonucunda talep ettiğim sürece değişim yapabileceğimi söyledi. Takip numarası ATS-673626 gözlüğümü almaya gittiğimde, aynı gözlükten olmadığını bu nedenle yeni gözlük almam gerektiğini söylediler. Bende tamam dedim ürün seçmem istendi bende bir yıl önce sırf Osse marka diye optik gözlüğüme 700 küsur para vermiştim Inesta marka almak isteseydim o zaman 200-250 TL civarıydı.

Gözlük gene Osse marka baktım markanın uyan tek çerçevesi vardı bende mecbur onu aldım camlar büyük geldiği için kesim yapılacak 2-3 iş günü sonunda bilgilendirme mesajı gelecek dendi ama gelmedi 02.06.2023'te gözlüğümü gidip aldım hazırmış mesaj gelmemiş dendi 03.02.2023't Mardin şubesi beni aradı gözlüğüm iadeden gelmiş şu an aldığım çerçeve arasında 300-350 TL aradı fark varmış ödemeyi gerçekleştirmem için şubeye uğramam gerektiği söylendi.

Şimdi son 1 yıl içinde atasın optikten 4 ürün satın aldım ve aldığım ürünlerin garantisine güveniyorum ben ürünüm üretilmiyorsa ve halen garantisi devam ediyorsa temin edilemeyen ürün benim mi ayıbım neden üzerine ücret vermek zorunda kalıyorum ya da neden daha düşük bir model ve ürün satın almak zorunda kalıyorum. Ürünü 2 defa değerlendirme için gidip baktığımda neden ekstra ücret alınması gerektiği söylenmedi. Ürünü alırken de söylenmedi. Bilgilendirilme yapılmadı. Şu an aranmış sistem olmadığı için gözden kaçmış deniliyor. Her şeyi geçin. Ürünü garantili olsun diye kurumsal bir firmadan alıyoruz.

Firma garantili ürünün teminini sağlayamıyor ya ürün üretimden kalkmış olabilir ama bu bizim sorumuz değil ki biz alırken ürünü a 2 yıl sonra acaba gene üretilir mi diye sorgulamamız mı lazım üretilmiyorsa bile yerine başka bir ürün alabilmek için neden ücret vermem gerekiyor. Geçen yıl ürünü o fiyata satın almam neden benim suçummuş param o kadarına yetmişte şu an alabileceğim ürün kısıtlanıyor ürünü geçen yıl o fiyata satan sizdiniz siz nasıl o ürünün muadilinin pahalanacağını bilmiyorsanız bende aynı şekilde bilmiyordum. 2 yıl geçmeden garantili ürünü temin edemeyen de sizsiniz bir de üzerine bizi mağdur edende sizsiniz.

04 Haziran 2023 10:24 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

04 Haziran 2023 15:05

Değerli Müşterimiz, Konuyla ilgili olarak sizlere kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden ulaşım sağlanamamıştır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Umut sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 13:25

17 Mayıs 2023 17:49
Feyza sonuçtan hiç memnun değil

Numaralı Gözlükte Garanti Sürecinde İletişim Ve Çözüm Eksikliği Mağduriyet Yarattı

01 Temmuz 10:21
Ferit sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2024 19:55
Senanur sonuçtan çok memnun