Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Kasko Neyi Kapsıyor

17 Mayıs 2023 09:44

Atasun Sivas ve Tokat mağazalarından aldığım gözlüklerim garantili ve kaskolu olduğu halde Sudan'da ki savaşta yağmalandı kayboldu. Garanti çatlak kırılma üretim hatasını kapsıyor ise Kasko kaybolmayı kapsamıyor ise neyi kapsıyor, niye kasko için ekstra para ödüyoruz. Bilgi verilmesini ve Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

17 Mayıs 2023 10:33 (Şikayetten 49 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

19 Mayıs 2023 16:24

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Hasan
19 Mayıs 2023 16:27

Müşteri hizmetleri temsilcisi aradı ve satın alınan kasko turuncu garanti sadece kırılma ve renk atmasını kapsıyor kaybolma çalınmayı kapsamıyor dedi, gözlüğü alalı 5 ay olmuş ve o tarihte 2 gözlüğe yaklaşık 10 bin tl ödemişim taa Sudan'a kargo ile gönderdiğiniz kayıtlarınızda belli, ekstra garanti satın almışım, ve bu garantiyi satarken her şeyi kapsayan kasko gibi satıyorsunuz, şimdi ise bu ekstra garantinin bir işe yaramadığını söylüyorsunuz, bana Tüketici Mahkemesi'ne gitmekten başka çözüm bırakmadınız,

Hasan
19 Mayıs 2023 16:32

Müşteri memnuniyeti diye bir önceliğiniz kalmamış, normal şartlarda kaybolmamış, Sudan'da savaşta yağmalanmış çalınmış kaybolmuş diyoruz anlamıyorsunuz, İyi niyet garantisi ile iki gözlük yerine 1 gözlük bari teklif edebilirdiniz, İlla uğraştıracaksınız, mahkeme yolu ile hakkımızı arayacağız,

27 Eylül 2023 15:03

10 Mart 2024 18:21
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik'ten Aldığım Gözlüklerde Sürekli Çerçeve Soyulması Ve Garanti Sorunu

22 Nisan 14:59
Zihni sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik Turuncu Garanti Pişmanlığım

21 Ağustos 2024 14:00

Gözlüğüm Sürekli Düşüyor Ve Kayboldu!

10 Mart 17:36
TrustBuy Güven Skoru