Efe sonuçtan hiç memnun değil

Asus Bilgisayar Sıfır Asus Rog Strix G16 Sıfır Hatalı Ürünü 20 İş Günü Bekleyecekmişim

28 Ağustos 2024 16:45

19/08/2024 tarihinde, Hepsiburada üzerinden GTI Kurumsal Bilişim Teknolojileri isimli satıcıdan Asus ROG Strix G16 G614JV-N3110 model laptop satın aldım. FreeDOS olarak aldığım cihaza, çalıştığım şirketteki IT Departmanından uzman arkadaşlar ile Windows 10 Pro yükledik. Cihazın hoparlörlerinin çalışmadığını fark ettik. Uzak masaüstü bağlantısı ile başka bir IT uzmanı arkadaş bağlandı ve ses testi yaptığında kendi cihazından ses çıkıyor ama önümüzde duran Asus laptoptan ses gelmiyordu. BIOS güncellemelerini yaptık. Tekrar format attık, tüm ses kartı sürücü versiyonlarını denedik. Hiçbir şekilde ses yok. Satıcıyı aradım, yetkili servise götürmeniz gerekli değişim için dedi. Kargo sürecine güvenmediğim için Kağıthane Yetkili Servis Teknoser'e ellerimle götürdüm. 20 iş günü dediler. Sıfır aldığım ve parasını ödediğim cihazın hatalı çıkmasını ve üzerine 20 iş günü beklemem gerektiğini söylüyorlar. Ben iademi istiyorum. Bir daha asla Asus almayacağım.

Efe
29 Ağustos 2024 15:29

Cihazı açıp bir takım bakımlar yapmışlar. İşlemci macunu falan koymuşlar tekrar. Dahili hoparlör çalışmayan bilgisayarın içini açıp RAM veya SSD sinin değiştirilip değiştirilmediğini ben nereden bileyim. Sıfır alınan cihazda yaşanılan krizler hala devam etmekte. Değişim veya iade raporu istiyorum. Parça sipariş verildi bekleniyor diyorlar. Sıfır cihaz almışım niye parça bekliyorum. Neden değişim veya iade raporu verilmiyor? Sadece ben Asus Desteği arayıp hakkımı kollamaya çalışıyorum. Bir tane yetkili arayıp konu hakkında ilgilenmedi. Asus pişmanlıktır.

Efe
09 Eylül 2024 13:49

6 Eylülde iade değişim evrakı gelecek dediler hala gelmedi. Hepsiburada iade değişim süresi, ürün teslim alındıktan sonra 14 gün. Yemin ederim Asus pişmanlıktır. Asus Satış Sonrası Destek Hizmetleri hiçbir şeyi çözemedi... Kredi kartı ekstresi geldi ödemeyi yapmadım. İade istiyorum abi kanser ettiniz yeter artık!

Arda

Aynı şekilde benim de Asus laptop'un ekranı sorunlu geldi ve bende Teknoser"e verdim. 8. Gün ve hâlâ parça değişimi bekleniyor olarak gözüküyor. Sıfır aldığım cihaz sorunlu çıkıyor ve bunu kabul etmelerine rağmen mağdur olan müşteri oluyor. Gerçekten inanılmaz. Bir daha Asus'tan kablo bilir almam.

Ali
23 Ekim 2024 22:43
Asus Laptop Arızası Ve Teknik Servis Sorunları
Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Yüksel
14 Ocak 2024 12:58
Kamer sonuçtan memnun

Asus Rog Strix G17: Çözülemeyen Mavi Ekran Sorunu Ve Prosedür Engelleri

Kamer
16 Ekim 2024 13:41
"Hakem Heyeti sayesinde hukuk birimi ile sorunumu hallettim. Değişim şartları güncellenebilir ve servis hizmetinin kalitesi iyileştirilebilir. Bu kadar uğraşmaya gerek kalmaz. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim."
Asus Bilgisayar Kategorileri