23 Ekim 2024 22:43

Temmuzda Hepsiburada üzerinden aldığım Asus ROG Strix G16 laptopum 3 ay sonra aniden arızalandı, şarj sistemi bozuldu ve bir daha açılmadı. Laptopun ayrıca coil whine arızası ilk aldığımdan beri vardı. Bu sebeplerle ilk önce değişim talebiyle Hepsiburada'ya gönderdiğim cihaz talebim reddedilip teknik servise yönlendirildi. Teknik servis sürecini takip etmeme izin verilmedi. İrtibat kuramadım. Laptop teknik servisten tamir edilmeden geldi. Şu an hala şarj olmuyor. Ayrıca teknik serviste cihazın ekranına zarar verilmiş, kenarlarında kocaman ışık sızmaları var. Benim cihazımın ekranı sağlam gitti, zarar verip gönderdiniz, fotoğraflarını da koydum, bakın. Hepsiburada ve Asus beni mağdur ettiniz. Mağduriyetimi giderin, sağlam ekranıma hasar verdiniz, bilgisayar şarj olmuyor. Şarj ünitesi bozuk diye gönderdim, onu bile tamir etmediniz, hatta yapılan işlemler arasında şarj ünitesiyle ilgili işlem yapıldığına dair bir şey bile yazmamışsınız. Bu hususla ilgili yasal süreci başlatıyorum.

Wry
Wry

Hangi servise gönderdiniz acaba benim laptopumda da benzer sorunlar var yanlışlıkla göndermeyeyim o servise

Rıza sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2023 18:24
Asus Bilgisayar Rog Strix G16 Ips Fazla Işık Sızması
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Asus Bilgisayar Asus Laptop Arızası

15 Mayıs 2024 12:52