Enes sonuçtan hiç memnun değil

Asus Bilgisayar Asus Laptop Arızası

Asus Bilgisayar Asus Laptop Arızası
15 Mayıs 2024 12:52

18 Ağustos 2021 tarihinde Hepsiburada e ticaret sitesinden almış olduğum Asus Rog Strix G713QR-HG053 model dizüstü bilgisayarı 3 senedir kullanmaktayım. Son 2 haftada bilgisayarda aniden donma, görüntü gitmesi gibi sorunlar başladı. Durum o kadar ilerledi ki bilgisayar açılma ekranından bile donmaya başladı. Üründe hiçbir fiziksel hasar, ezilme vb. Bulunmamaktadır. Yaptığım testlerde problem sistemden, donanımları kaynaklandığını gördüm. Ürüne herhangi bir müdahalem olmamıştır. Ortaya çıkan sorunla ilgili, garanti kapsamında olmasa dahi ürünün kullanım ömrü içinde kullanıcıyı mağdur edecek düzeyde sorunlu olmasından dolayı, ayıplı mal kapsamına girmektedir. Yaşadığım mağduriyet hakkında cihazın aniden donup gitmesi sebebiyle cihazdaki kişisel dosyalarını kurtaramamış olup, bir hafta içinde yapılacak olan ödev ve finallerim için olumsuz durum oluşturmuştur. Tüketici seçimlik haklarımdan ürünün yenisiyle değiştirilmesini, eğer bu sağlanamıyorsa ücretsiz servis/onarım talep etmekteyim.

İsmail
İsmail

Aynı marka aynı ürün bende var 3 yıl oldu aynı senaryo gerçekten... Gördüğüm kadarıyla kronik bir sorun bu modellerde hep bu sorun var nette bir çok konu buldum. Buraya yorum yazmaya çalışırken 2 kere kitlendi ve reset atmam gerekti. Ne yaptınız arkadaşlar Asus yetkili servisi çok kötü hizmet verip hatta kimseyle ilgilenmiyormuş sorun ile alakalı testler yapmak gerektiğini öğrendim RAM ve HDD testleri yapacağım ve işlemci ile ilgili testler yapılması da gerekiyor galiba. Birbirimize destek olalım arkadaşlar çözelim şu sorunları

Aynı cihazda aynı hatayı yaşıyorum şu an. Bir çözüm bulabildiniz mi?

23 Ekim 2024 22:43

Asus Laptop Isınma Sorunu Ve Garanti Problemleri