Arthrosamid Diz İçi Hidrojel Tedavisi Çöpü

Sonerhan
Sonerhan
Arthrosamid
16 Nisan 2024 13:0817.447

Arthrosemid in adlı hidrojel olarak tanımlanan diz içine uygulanan, Total diz protezine alternatif gibi sunulan ürün menüsküs hasarı olan hastamızda tamamen çöp hükmünde oldu. Hastamız 114 kg tüm tahlil ve tetkiklerini istendiği gibi tamamladık, 100 de 75 civarında rahatlama öngörüldü Diyarbakır da algoloji dr. Olan prof dr. ***** uygulamayı yaptı.
3. Ayda 6. Ayda 12. Ayda herhangi bir iyileşme görülmedi. Herkeste iyileşme görülür vadiyle hastaların maddi manevi mağduriyet yaşamamaları adına tecrübelerimizi paylaşıyorum.

Yorumlar(5)

22 Nisan 2025 15:59

Annemin dizlerine uygulandı. 2 adet için 80.000 TL ödedik fakat hiçbir işe yaramadı.

Şerife
Şerife
21 Nisan 2025 11:41

Bizde 1 ay önce annemin sol dizine tedavi uyguladık ve Dr. %70 en az fayda görür dedi ama hiçbir faydası yok yürümekte hala acı duyuyor ve zorlanıyor boşuna paramız gitti 2000euro ödedik tek dize eğer kesin çözüm derseniz ameliyat bence

22 Ocak 2025 02:18

Peki bu arthrosamid hidrojelin fiyatı neydi hatırlıyor musunuz? Şimdi annemin kireçlenen ve su kaybı oluşan dizleri için doktor öneriyor bu ürünü fakat fiyatına 4500 euro diyor. Bana fiyatı yüksek geldi. Sizce normal mi?

Arthrosamid Memnuniyetsizliği

Hulya
29 Ocak 2025 13:325.569

5 Kasım 2024 tarihinde doktor tavsiyesi ile Arthrosamid hidrojel sıvı diz protezi yaptırdım. Kilomun fazla olduğunu (115...

3 Yorum