Eczacıbaşı Artema Maestro Pull Down Eviye Bataryası Yeni Ürün Hatası

Eczacıbaşı Artema Maestro Pull Down Eviye Bataryası Yeni Ürün Hatası
28 Mart 2024 10:542.017

Merhabalar, 03/02/2024 tarihinde Bauhaus'tan satın aldığım kapalı kutu ürünün, daire tadilatımız 15/02/2024 tarihinde bittiğinde ve Artema marka spiralli mutfak bataryasını kullanmaya başladığımızda spiral kısmının düzgün çalışmadığını fark ettik. Daha sonra içinden bir parça çıktı. Bauhaus ile görüştüğümde, Artema'yı aramam gerektiğini, kendilerinin bir şey yapamayacaklarını belirttiler. Servisi 20/02/2024 tarihinde aradık ve gelip değişim raporu tuttular. Bugün, 28/03/2024 tarihinde daha önce rapor tutan Sita Büro Malzemeleri İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi'ne ulaştığımda, hâlâ fabrikadan ürünün gönderilmediğini öğrendim. Beklememi söylediler. Yaklaşık 40 gündür mağdur ediliyoruz. Eczacıbaşı markası Artema'nın bu durumu düzeltmesini beklerdim. C4c belge numarası: 2229165, Hasan A*** müşteri numarası: 7425087, ürün numarası: A42145.

28 Mart 2024 11:00 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İyi müşteri deneyimini her zaman birinci önceliğimiz olarak görüyor, en üst seviyede olması için özenle çalışıyoruz. Ancak bazen istemeyerek de olsa sizleri olumsuz bir deneyimle karşı karşıya bırakabiliyoruz. Öncelikle bunun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. VitrA/Artema Müşteri İletişim Merkezi’ndeki ekibimiz, başvurunuzla ilgili sizi dinlemek ve çözüm için gerekli aksiyonları hızla devreye almak için en kısa sürede sizinle iletişime geçecek. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, VitrA/Artema Müşteri İletişim Merkez

29 Mart 2024 14:31

Geçici bir parça ile geçiştirdiler 31/03/2024 de yeni ürün sevkiyat olacakmış bekliyoruz

5 Nisan 2024 07:49

1 nisanda teslim edilmesi gereken ürün hala tarafıma ulaşmadı

6 Nisan 2024 05:52
Eki aç

Merhabalar Bauhaus dan 03/02 de satın aldığım spiralli mutfak bataryasının iç kısmı kutudan kırık çıkmış; kurulum sonrası fark edilerek servis talep edilmişti. 20/02 de yetkili servis değişim raporu tuttu. 28/03 oldu hala yeni ürün beklerken yetkili servis beklerken parçayı değiştirelim geçici çözüm olsun dedi. Çağrı merkezi ve servis yeni ürünün 31/03 sevki planlandı dedi ve geçici parça takıldı. 01/04 Artema çağrı merkezi memnuniyet anketi geldi bir baktım sorun çözüldü yapılmış. Ben 40 gün değişim beklerken parça ile geçiştirildim. Hala çağrı merkezi size döneceğiz şeklinde oyalamaktadır. 5 iş gününde TR de fabrikası olan bir marka Artema ( Eczacıbaşı ) İstanbul Maslak bölgesine ürün tedariğinde sorun yaşamaktadır.

7 Nisan 2024 10:33

Servis ile son görüşme…

16 Nisan 2024 16:09

Hiçbir yetkili tarafıma dönüş sağlamamıştır

1 Mart 23:35

Hasan Bey merhabalar aynı sorun bende yaşadım parçayı temin edebildiniz mi?

Artema Mutfak Bataryası Root Square Bakır

Hacer
Hacer
6 Şubat 2024 01:432.343

"Müşteri temsilcisi bayan arkadaş ve servis için ikinci gelen beyefendi işini hakkıyla yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Ayrıca ürününün arkasında duran Artema ya da teşekkürler"

Artema Mutfak Bataryası Sorunu

Ahmet
Ahmet
24 Temmuz 2023 10:181.983

Yaklaşık 2 yıl önce aldığım 10 yıl garantili olduğu söylenen Artema marka bir mutfak bataryası 3 ay önce orta noktasında...

Artema Mutfak Eviye Bataryasının Arızalı Çıkması

Hulya
Hulya
19 Ekim 2023 13:47639

1.8.2023 tarihinde Edremit Koçtaş 'dan almış olduğum Artema eviye bataryası arızalı çıktı. Fabrikaya gönderildi ve o ser...

Tümünü Gör
Artema Punto Duş Seti Garanti Sorunu!

Artema Punto DuşSeti Garanti Sorunu!

Artema Banyo Lavabo Bataryasının Soğuk Su Sızdırması

Artema BanyoLavabo Bataryasının Soğuk Su Sızdırması

Doğan
Artema Lavabo Bataryası Dolap İçine Su Damlası!

Artema LavaboBataryası Dolap İçine Su Damlası!

Yücel
Artema Banyo Musluk Sorunu