Ümit sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 16:49

Armut.com her verdiğimiz teklifte teklif ücreti kesip yapmadığımız işler için de teklif ücreti alıyor. Bizden ve ben bunun etik bir şey olmadığını düşünüyorum. İlanı veren müşteri teklif ücretinden habersiz olduğu için çok rahat ilan veriyor. Kimseye yaptırmasa da ondan kesilen bir ücret olmadığı için, biz hizmet verenler olarak sürekli mağduriyet yaşıyoruz. Şikayet olarak buraya daha önce de yazdım, ilan veren müşteri kimseye yaptırmayıp burada fiyat bakıyorsa, Armut bu kişiden bir ücret kesmeli ki biz hizmet verenler burada mağdur olmaktan kurtulalım. Ya da hizmet vereni nasıl koruyacak ise bir çözüm bulunsun lütfen. Armut'a hizmet verenler olarak çoğunluk bu konuda mağdur durumda.
Lütfen hizmet verenler olarak burada daha çok şikayette bulunalım, bizi görsünler. Anlasınlar ve bu konuya bir çözüm bulsunlar diyorum.

11 Eylül 2024 17:45

Teklif ücretlerinin aşırı yüksek olması. 500 TL ilk iş için de 200 TL gibi teklif ücreti kesiyor. 2000 TL ilk iş için de 200 TL gibi teklif ücreti kesiliyor. Tutarsız, ölçüsüz ve süzgeçten bile geçirilemeyen teklif ücretlerine bir çözüm bulun lütfen. Şikayeti mi buraya yazdım, sizin de ezberlenmiş robotik cevaplar vereceğinizi de biliyorum ama lütfen bu kadar çok şikayeti ciddiye alıp bir çözüm üretmenizi bekliyoruz.

profile profile profile
03 Eylül 2024 17:13 (Şikayetten 24 dakika sonra)

Merhaba Ümit Bey, Armut'tan hizmet alan kişiler telefon doğrulaması aşamasından geçmekte ve doğrulama gerçekleşmesi durumunda talepleri hizmet verenlerimize iletilmektedir. Armut, teklifinizi karşı tarafa iletebilmeniz için teklif bedeli talep etmekte, teklif bedeli ödenen işlerde teklifinizin müşteriye iletileceğini garanti etmektedir. Teklif bedeli işin büyüklüğü, yeri, zamanı, profilinizin gücü (yorumlar ve yıldızlar) ve sektörel rekabet gibi birçok kriter baz alınarak belirleniyor. Müşteriler aldıkları teklifler arasından uygun buldukları hizmet verenle ilerleme kararı alabilir ve işi kazanmamanız durumunda teklif bedeli iadesi yapılmaz. Bu nedenle, iş kazanma oranınızı arttırmak için Yardım Merkezi'mizdeki (destek.armut.com) "Kendimi diğer hizmet verenlerden nasıl farklılaştırabilirim?" başlıklı içeriğe göz atabilirsiniz. Size en kısa zamanda dönüş yapacağız. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

04 Eylül 2024 17:07

Buraya kopyala yapıştır mesajı hazırlayıp bir çok kişiye aynı mesajı gönderip duruyorsunuz bizi ciddiye almıyorsunuz. Bazı ilan veren müşteriler ne telefona bakıyor ne mesaja, ayrıca 850 telefon numarası nedir ya bizimle dalga geçer gibi. Müşteri ilan verirken en alt limit olan fiyatın bile altında bize para teklif ediyorlar, ustalığımızın bir değeri yokmuş gibi. 2 günde 500 TL teklif ücreti harcadım sonuç yok. İlan veren müşteriler ciddiyetsiz ve tutarsız. Armut firmasına ben burada para kazandırıyor isem benim haklarımı korumak ile yükümlüdür! Yeter artık bu konulara lütfen bir çözüm bulun ve bizi mağdur etmeyin!

06 Eylül 2024 15:21
Armut.com Teklif Ücreti Mağduriyeti

Müşteriler ilan verip sonrada kafalarına göre iptal ediyorlar. İptal edilen işler için ücret iadesi olması gerekmez mi? Biz hizmet verenler olarak burada mağdur oluyoruz. Armut firmasından ricam, ilan veren müşteri ilanı iptal ediyor ise ücret iadesi yapılsın. Bu ilanlar ile uğraşırken zamanımız gidiyor, paramız gidiyor boşuna çaba harcıyoruz.

09 Eylül 2024 15:20

Merhaba, Yaptığımız görüşmelerde konuyla ilgili sizlere bilgi verdik. Bizlerle iletişime geçtiğiniz çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

10 Eylül 2024 22:36
Armut.com Teklif Ücreti Mağduriyeti

Evet aradınız bilgi verdiniz doğru. Peki şikayetimle ilgili olan problemi çözdünüz mü hayır. Ezberlenmiş birkaç cümle kurdunuz bana görüşmemiz bitti. Bir gün ne olacak ben size söyleyeyim, başka bir platform çıkacak ve herkes oraya akın ettiğinde işte o zaman siz bizim peşimizden koşuyor olacaksınız ve o günleri iple çekiyorum... Şu ilana verilen teklif ücretinin pahallığına bir bakın derim. Biz bu işi kaça yapabiliriz ki neden bu kadar yüksek teklif ücretiniz? 5 adet avize montajına 331.79 TL teklif ücreti nedir?

05 Temmuz 09:10

1 saatlik iş için 230 TL Armut'a komisyon ver 200 TL de benzin yak, sonra gel bu işten kazan. Bu işe 1.000 TL yazabilirsiniz. Daha yüksek yazsan müşteri kabul etmez. Müşteri bile bilmiyor bizden komisyon kesildiğini, insanlar kafalarını göre ilan veriyor. Az önce teklif verdim. Bir işe acil yazmış, müşteri dedi. Ben işi yaptırdım, verilen ilan hiç teklif almamış. Buraya sorunları yazsam destan olur.

Alp

Müşteriler ilanı verip uygulama dışından örneğin mahallesinden bir esnaftan hizmet alıyor. En azından bu konuda bir önlem alın! Aksi halde Armut uygulaması bu sistemle hizmet verenleri bile isteye mağdur ediyor da diyebiliriz. Bu kaçıncı şikayet bilmiyorum, herhangi bir geri dönüş ya da çözüm üretmediniz.

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Armut'ta Yanlış Ve Sahte İlanlar Nedeniyle Hizmet Verenler Mağdur Ediliyor

Volkan