Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Arkas Otomotiv  Volvo (Samsun Yolu) İlgisizlik Ve Saygısızlık!

09 Temmuz 2024 23:38

Bardağı taşıran son damla bugün (9 Temmuz 2024) yaşandı: Aracımın "Motor Isısı Yüksek Yavaşlayın" arıza kodu vermesi dolayısıyla ve ben Hakkari/Çukurca bölgesinde görev yapmakta olduğumdan aracımı eşim Ankara Arkas Yetkili Servisine (Samsun Yolu) götürmek durumunda kaldı. Aracımın serviste kalması gerektiğini telefonla bildirmeleri üzerine, daha önceden telefonla eşimin 5 yaşında kızım ile birlikte arabayı bırakacağı ve vale ihtiyaçlarının olacağı hususunu koordine etmeme rağmen eşim aracı servise bıraktıktan sonra vale görevlisinin eşimin yanında servis yetkilisi O*** Bey'e dönerek "Bu vale işi fazla oluyor, polis asker vale hizmeti almasın, polis beylerin çok işi varmış arabasını evine götürecekmişiz, bu işin düzelmesi lazım" şeklinde konuştuğunu öğrendim. Eşim kızımla birlikte bu görevli ile 30 dakika aynı araçta seyahat etmek zorunda kaldı. Aracım için gerekli parçanın 2-3 gün sonra geleceğini öğrendiğimde, parça gelene kadar aracın eşime teslim edilmesini talep ettim fakat yine vale yetersizliğinden olumlu cevap alamadım. Eşim de küçük kızımla aracı almaya gidemediğinden aracım 6 gün serviste bekledi. 6 günün sonunda aracımın değişen parçası (alternatör) sonrası testlerinin yapılarak teslim edileceğini bildirdiler. Yine yalvar yakar vale ihtiyacımın olduğunu belirterek bu sefer aracımın eşime evimizin önünde teslim edilmesini sağladım. Eşim aracı aldığı gibi klimasının çalışmadığını belirtti ve ben de ona ertesi gün klimayı tekrar denemesini, olmazsa tekrar servise gitmesini söyledim. Eşim ertesi gün klimayı tekrar kontrol edip çalışmadığını görünce aracımı yine Ankara Arkas Yetkili Servisine (Samsun Yolu) götürdü. Servise gittiğinde servis sorumlusu Ö** Hanım "Aracı eşime teslim ederken klimanın çalıştığını söylemiş" ancak servis yetkilisi D***Bey ise araca bakıp klima soketinin takılı olmadığını, yerinden çıkık olduğunu belirterek "Ne var bunda, 5 dakikalık iş" gibi cümleler kurmuş. Eşim sonrasında servis yetkilisi Ö***Hanım'a "Soketi çıkıkmış işte, klima nasıl çalışsın? " diye sorduğunda, eşime "Ben valeden böyle bilgi aldım" demiş. Bunun üzerine eşimin "Sen arabayı teslim ederken kontrol etmiyor musun, valeden mi bilgi alıyorsun? " sorusu üzerine servis yetkilisi Ö*** Hanım "Senli benli konuşma" şeklinde cevap vermiştir. Yaşanan bu olaylara muhasebe sorumlusu K*** Hanım şahit olmuş ve yapıcı tavrıyla eşimin kendisini daha da kötü hissetmesinin önüne geçmeye çalışmıştır.

16 Temmuz 2024 08:38 (Şikayetten 6 gün sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Danışmanımız size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, ARKAS OTOMOTİV

22 Temmuz 2024 22:16

9 Temmuzdan 22 Temmuza kadar beni arayan kimse olmadı, çözüm arayışınız için tebrik ederim. Şikayet var sitesinin maksimum karakter sayısını aştığından size (Arkasa) doğrudan yaptığım şikayet metninin tamamını buraya yükleyemedim: diğer hususlar ile ilgili de zararımın karşılanması vb. Hususların da çözüme kavuşturulmasını bekliyorum hala.

Kemal
Kemal

Ben olsam bende aramazdım. Bu ne ya sürekli vale hizmeti istemeler. Adamlar zaten her şeyini yapmışlar hala şikayetçisin.

Sercan

Reklamını yapıyorlarsa servis esnasında rahatımıza bakmamız için hizmeti de verecekler, yalan reklam yapmaktan da ayrıca şikayet edeceğim daha Ticaret Bakanlığına, hangi marka aracın hangi sanayideki dükkanına gidiyorsun sen bilmiyorum, Volvo servisiyiz diyorlarsa beklentiyi karşılayacaklar.

Yunus
27 Temmuz 2024 08:44

Yeliz
15 Aralık 2023 10:09
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Elektrikli Aracım Arızalandı Çekici Ücreti Ve Servis Mağduriyeti Yaşadım

28 Haziran 2025 18:52