Burak
18 Temmuz 2023 23:072.915

16.06.2023 Tarihinde 2021 Model Opel Corsa aracımız ile geçirdiğimiz kaza sonucu aynı gün Arkas İzmir Karşıyaka Opel Yetkili Servise otomobilimizi teslim ettik. Aracın hasar dosyası 17.06.2023 tarihinde Hasar Danışmanı b*** Hanım tarafından açıldı.

16 Haziran 2023 tarihinden bu yana aracımız Arkas Otomotiv hasarlı araçların bulunduğu otoparkta 45 Derece İzmir sıcağında hiçbir işlem yapılmayıp güneşin alnında bekletilmektedir.

Defalarca kez Arkas Otomotiv Karşıyaka'ya hem fiilen giderek hem de telefonla arayarak bilgi almaya çalıştık. Her defasında parça siparişi girildiğini Yurt dışından parçaların geleceği için zaman alacağını bu süre zarfında Arkas Otomotiv tarafından ikame araç talep etmemize rağmen ret yanıtı gelmiştir.

Dün ve bugün yapmış olduğumuz görüşme sonucu 17.07.2023 tarihinde parçaların serviste olduğunun bilgisini aldık. Pazartesi günü yani parçaların geldiği aynı gün aracın Hasarlı araçların durduğu otoparktan Atölye bölümüne getirildiğinin bilgisi tarafımıza aktarıldı ve hasar işlemlerinin başlandığının bilgisini aldık.

Fakat bugüne kadar Arkas Otomotiv tarafından tatmin edici bilgiler almadığım için ve açıkçası güven duymadığım için Arkas Otomotiv Hasarlı araçlar otoparkına saat 15.35'te bizzat kendim gidip görmek istedim. Gittiğimde aracın tam 1 ay önce bıraktığımız yerde olduğunu gözlerimle görerek fotoğrafını çektim.

Bu fotoğrafları Arkas Otomotiv Karşıyaka Hasarlı bölüm Departmanına WhatsApp üzerinden gönderdim ve üzerine telefon görüşmesi yaptım. Bu sefer verdikleri cevap aracın tekerleklerinin dönmediğini ''altını çizerek söylüyorum aracı kaza günü çekiciye ben indirip bindirdim böyle bir durum söz konusu bile değil'' bunu söylemem üzerine dalga geçer gibi bu sefer aracı çalıştıramadık bahanesini öne sürdüler. Bu zamana kadar kullandığım 5. Opel marka aracım olduğunu belirtmek istiyorum.

Şeker ve böbrek hastası olmam sebebiyle ikamet ettiğim Aliağa Hacımehmet mahallesinde en yakın market 2 km olduğu için bu sıcaklarda yürüyerek gidip geliyorum beni inanılmaz mağdur ettiniz. Acil olarak mağduriyetimin giderilmesini ve tarafıma acilen doğru ve şeffaf bilgi verilmesini rica ediyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakları'na sizi şikayet edeceğim.

6 Ağustos 2023 22:40

Yaşadığımız mağduriyet sonrasında, Opel Genel Merkez ve Arkas Otomotiv Karşıyaka tarafından hızlı bir geri dönüş sağlanarak aracımız eksiksiz olarak yapıldı.

Bu süreçte özellikle Arkas Otomotiv Karşıyaka Opel Servis Müdürü Fatih Yılanlık Bey'in göstermiş olduğu özveri ve çözüm odaklı yaklaşımı için çok teşekkür ederiz.

Fatih bey sayesinde aracımız ilk günkü gibi sorunsuz oldu

19 Temmuz 2023 14:40 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Danışmanımız size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, ARKAS OTOMOTİV

Caner
15 Ağustos 2025 15:141.713

2023 model Opel Astra aracım, 13 Mart 2025’te bir trafik kazasına karıştıktan sonra, 17 Mart’ta İzmir Arkas Opel yetkili...

Otosay Otomotiv Araç Servis Hizmetinde Gecikme Ve Çelişkili, Yalan Beyanlar

İsmahan
27 Kasım 2023 14:094.927

16 Ekim 2023 de kaza yapmış olduğum Opel Corsa aracımı tamir edilmek üzere Opel otosay servisine getirdim. Aracım 06/202...

Karşıyaka Arkas Otomotiv Arızayı Bulamadığı Gibi Muhatap Da Almıyor

Zeynep
10 Temmuz 2024 12:563.758

İzmir Karşıyaka'da bulunan Opel yetkili servis olan Arkas otomotive garantisi devam eden aracımı arıza vermesi nedeniyle...

Arkas Otomotiv Sıfır Km. 2023 Model Opel Araç Aldığım Gün Yolda Kaldım

Burhanettin
Burhanettin
Arden Otomotiv
4 Temmuz 2023 15:532.552

19.6.2023'te İzmir Opel Arkas Otomotiv'den sıfır km Opel Corsa aldım. Çıktık yola aynı gün içerisinde yolda kaldım. Daha...

Arkas Fiyat Performans Düşmanı

Arkas FiyatPerformans Düşmanı