Arkas Otomotiv Arkas 2. El Araç Alım Sorunu

21 Nisan 2024 16:14

27/03/2024 tarihinde Karşıyaka'dan ikinci elden 2022 model Toyota Procity araç satın aldım. Satın almadan önce ilanında ve ekspertiz raporunda, müşteri temsilcisi de aracın herhangi bir sorunu olmadığını, servis ekspertiz raporunu göstererek açıkladı. Ancak aracı aldığım andan itibaren, geri iade ettiğim 17/04/2024 tarihine kadar en az 20 kez marş basmadı. İlk andan itibaren Karşıyaka İkinci El yetkilisine durumu ilettim. Her seferinde bana rahat olmamı, sorunu çözeceklerini söylediler. Bu süre zarfında iki defa yol yardımı, üç defa çekici hizmeti aldım. Toyota sonunda servisten, aracın şanzımanına işlem yapıldığını ve sorunun bundan kaynaklandığını belirten bir rapor verdi. Karşıyaka İkinci El ise bu sorundan haberleri olmadığını iletti. Geçen 20 günlük süre zarfında, 35 bin TL'si faturalı olmak üzere, ortalama 50 bin TL maddi kaybım oldu. Tüm bu yaşadıklarımı holding merkezi dahil, müşteri temsilcisi D**** Hanım dahil herkese iletmeme rağmen, bana sadece ödediğim parayı iade ettiler. 'İsterseniz mahkeme açabilirsiniz veya aracı bırakın, 1 ay inceleyelim' dediler. Kısacası, kurumsallıklarını ve sermaye gücünü kullanarak, biz tüketicileri mağdur ediyorlar. Karşıyaka'dan araç alırken dikkatli olunmalıdır.

22 Nisan 2024 10:06 (Şikayetten 17 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Danışmanımız size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, ARKAS OTOMOTİV

Nurettin
Nurettin
22 Nisan 2024 17:05

Müşteri ilişkileri danışmanı şikayeti geri çekmem mi rica etti anlamış değilim mağduriyetime ilişkin hiçbir görüşme teklif yok top çevirmeye devam ediyor lar

Ferudun
Ferudun

Ödediğiniz parayı aldığınıza şükredin, ve arkas tan kaçın ne adaletten ne Allah'tan korkmuyorlar

Sinan sonucu yetersiz buldu

Sıfır Kilometre Toyota Proace City'de Sürekli Arıza Ve Maddi Kayıp Mağduriyeti

22 Eylül 2025 21:12
sifir-kilometre-toyota-proace-cityde-surekli-ariza-ve-maddi-kayip-magduriyeti-2.jpg
sifir-kilometre-toyota-proace-cityde-surekli-ariza-ve-maddi-kayip-magduriyeti-1.jpg

Kar Grup 2022 Model Toyota Corolla İle İlgili Yaşadığım Sorunlar!

27 Haziran 2024 01:44

26 Şubat 2025 16:53