Aris Güzellik Merkezleri Cilt Bakımı Ve Leke Tedavisi

16 Şubat 2024 21:1612.380

Aris Ezgi Doğan Ümraniye şubesinden cilt bakım ve Dermapen paketi satın almıştım. Cilt lekeleriyle ilgili bir sorunum vardı. İlk görüşmeye gittiğimde cilt analizi yapıldı ve uygulanacak işlemlerle tüm cilt lekelerimden kurtulacağım, hatta lekelerimi kapatmak için fondöten kullanmama gerek kalmayacağı belirtildi. Kulağa çok hoş geliyordu. Maddi durumum pek iyi olmasa da biriktirdiğim parayla bu işlemi yaptırmaya karar verdim. Ancak sonuç tam bir hayal kırıklığıydı. Cildimde hiçbir iyileşme olmadı, üstelik meyve asidi adı altında uygulanan bir işlem yüzünden cildim zarar gördü ve yandı. Özel kremlerle üç-dört ayda ancak düzeltebildim ve hafif izler kaldı. Verdiğim paraya ve yaşadığım olumsuzluklara çok üzgünüm. Tekrar görüşmeye gittiğimde, bana yanlış bilgi verildiği ve farklı işlemler yapılması gerektiği söylendi. Başta verilen vaatlerle şimdi söylenenler arasında büyük bir çelişki var. Maalesef, bu durumdan dolayı çok rahatsızım ve memnuniyetsizliğimi ifade etmek istiyorum. Aldığım hizmetin kalitesizliğini ve yaşadığım mağduriyeti herkese anlatacağım ve bu firma hakkında olumsuz görüşlerimi paylaşacağım.

19 Ocak 2025 10:56

Benim yüzümdeki izler 10 gün içerisinde geçti. Saat başı bir kalıp halinde Hametan ve güneş kremi sürdüm. Kış olmasına rağmen dışarıya hiç çıkmadım güneşten korumak için. İz kalmaması için de yatmadan önce la roche posay ciciplus sürdüm. Ama bunları yapmasam iz kalırdı diye düşünüyorum. Bence siz de dermatoloğunuza gösterebilirsiniz erkenden.

3 Ocak 2025 03:18

Merhaba Yasemin Hanım, farklı bir merkezde meyve asidi kullanımına bağlı benim yüzümde de yanıklar oluştu. Sizin yanıklarınız ardından tedaviniz nasıl ilerledi? Hangi kremleri kullandınız? İzler büyük ölçüde geçti mi? Umarım yanıt verirsiniz. Teşekkür ederim.

Aris Güzellik Merkezleri Üsküdar Pişmanlıktır

21 Haziran 2024 21:1951.526

Kesinlikle büyük pişmanlık. Aris ezgi doğan Üsküdar şubesine bundan bir sene önce lazer için gitmeye başladım. Lazere gi...

8 Destek

Öne ÇıkanKonular