Aris Güzellik Merkezleri Üsküdar Pişmanlıktır

21 Haziran 2024 21:19

Kesinlikle büyük pişmanlık. Aris ezgi doğan Üsküdar şubesine bundan bir sene önce lazer için gitmeye başladım. Lazere gittiğim süre boyunca sürekli bir şeyler satmaya çalıştılar. İndirim adı altında ve indirimleri hiç bitmiyor. Nedense hep son günü oluyor indirimin.

İnsanın üzerinde ciddi bir baskı kuruyorlar, sanki paranın ortakçısı gibiler. Cildim için de analiz yaptırdım. Yosun peel önerdiler, tamam dedim ödemeyi yaptım. Daha sonra yosun peel için merkeze gittiğimde, yüzün çok ince sana yapamam dediler. Sana uygun bir işlem değil dediler. Kendi uzman diye çalıştırdıkları kişi önermişti. Daha sonra mezoterapi Dermapen dediler. Tamam dedim, yosun peel iptal edin dedim. İptal edemiyoruz, paketi değiştiririz dediler. Diğer işleme zorunlu tuttular.

Daha sonra yaz geldi ve ben o işleme ödeme yaptım ama girmek istemedim leke olur diye. Şubeyle sıkıntı yaşadım. Çalışanla alakalı gitmeyeceğimi, ödemiş olduğum ve girmediğim işlemin ücret iadesini istedim. Bana dedikleri, indirimli aldınız, seans başı 3 bin tl'den hesaplanır diyerek hala daha bana ödeme çıkartma peşine düştüler. Dünya kadar para ödemesi yaptım, kesinlikle iade iptal işlemi yapmıyorlar.

Senetteki miktar belli, ödediğim para belli, fazlası ödeme yaptım ama iade vermediler. Şu an gitmiyorum, lanet olsun parasına dedim, gidip de onlar gibi rezil olmayayım. Lazere de 7 seans gittim, tüy olan yerlerimde bile kıllar çıktı, kesinlikle hiçbir işe yaramadı, tüylerim daha kalın oldu. Başka bir merkeze gittiğimde, kıl tipinize uygun cihaz kullanılmamış, o yüzden kıllar artmış dediler.

Kimse parasını çöpten bulmuyor. Üsküdar'ımda böyle işletmelerin var olması ne kadar üzücü.

profile profile profile

Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Aris Güzellik Merkezleri Cilt Bakımı Ve Leke Tedavisi

16 Şubat 2024 21:16
Havva sonuçtan hiç memnun değil

Aris Güzellik Merkezleri Güneşli Para İadesi Yapmıyor

30 Temmuz 2023 16:50