İlhan sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2024 09:53

Trendyol üzerinden satın aldığım Arifoğlu markasına ait ve yine Arifoğlu firması tarafından fatura edilen çörekotu yağı (100 ml) ve biberiye yağı (20 ml) ürün açıklamasında sadece ilgili bitkilerin soğuk sıkım ve distilasyon yöntemi ile elde edildiği ve başka bir içerik bulunmadığı yazıyor. Ancak gelen kutularda çok küçük ve neredeyse okunamayacak şekilde hem Latince hem de oran belirtmeden içerisinde ayçiçek yağı da olduğu yazılmış. İçerisinde ayçiçek yağı olduğu belirtilmeyen ürünlerle ilgili olarak aşağıda bıraktığım internet sitesinden alınmış görsellerden de anlaşılacağı üzere, ayçiçek yağı karışım yağ olduğu belirtilmiyor. Sitede ilgili ürünlerden çok fazla ve daha uygun fiyatlar olmasına rağmen Arifoğlu firmasının kurumsal ismine duyduğum güvenle bu markayı tercih etmiştim. Ancak artık baharatlarında bile ne yediğimiz konusunda şüphe etmeye başladım. Firmadan doğru düzgün bir açıklama alamazsam, Tarım Bakanlığı'na ilgili ürünleri teslim edeceğim. Saygılarımla, İlhan K*******

profile profile

İlknur
İlknur
Şikayeti Çözüldü

Orada satılan ürünlerin hepsinde ayçiçek yağı var, evet açıklama kısmında yok bu "satıcıya sor"'da başka yağlarla seyreltilmiştir, saf değildir der.%100 saf diye satılanlar da var.

Yasemin sonuçtan çok memnun

Yasemin
26 Ağustos 2024 17:40
"Ürünü gönderdiler teşekkür ederim."
Arifoğlu Eksik Ürün Gönderdi Paramı Da İade Etmedi
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Arifoğlu Biberiye Yağı Hayal Kırıklığı

16 Ocak 2024 17:29