Baran sonuçtan hiç memnun değil

Aras Kargo Serinkuyu Şubesi: Teslimat Kabusu

Aras Kargo Serinkuyu Şubesi: Teslimat Kabusu
03 Ekim 2024 17:41

Aras Kargo Serinkuyu Şubesi 3 gündür kargomu İzmir de gezdiriyor, 4 güne başlayacağız yarın. Genel merkez de sorunu çözemiyor. İnternete Aras Kargo Serinkuyu yazınca durumun vahametini daha iyi anladım. Bir daha asla Aras Kargo ile çalışan yerlerden alışveriş yapmayacağım. Özellikle dikkat edeceğim bu sondu.

20 Kasım 2024 08:24

Aras Kargo kargomu getirmedi ve kaybetti Yine İzmir Serinkuyu şube. Müşteri hizmetleri hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. Şikayet kaydı açıyorum 1 gün sonra otomatik olarak çözüldü işaretliyorlar. Bu yaşadığım kaçıncı sorun bilmiyorum. Planlanan teslim tarihi 06.11.2024 bugün ayın 20 si oldu. İnsanları mağdur etmeye devam ediyorlar.

15 Kasım 2024 14:40

27 Ekimde sipariş verdiğim yurt dışı ürünüm 1 hafta içerisinde İzmir'e geldi. Serinkuyu şube 2 haftadır ürünümü getiremedi. Müşteri hizmetlerini aradığımda bir şey diyemedi ürünüm nerede bilmiyorum şu an. Serinkuyu şubenin bu kaçıncı vukuatı bilmiyorum.

08 Kasım 2024 01:37

23 Ekimde Çin'den sipariş verdim 1 haftada Türkiye'ye geldi. Aras Kargo 8 günde Türkiye içerisinde kargoyu bana getiremedi. Kargom 5 gündür Karşıyaka Serinkuyu şubesinde. Ne yazık ki diğer firmalar bu kargomsu şirketle çalışıyor Allah kurtarsın bizleri gerçekten söyleyecek söz yok.

1731018879606.da51c18c-6228-40d7-ab75-6de37334409b-79.jpg
03 Ekim 2024 17:41 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

04 Ekim 2024 18:34
aras-kargo-serinkuyu-subesi-teslimat-kabusu-1-57.jpg

Ürünüm İzmir'de dolaşmaya devam ediyor. Karşıyaka gibi merkezi bir yere bile ürünü getiremiyorlar. Muhatap var ama o da çözüm bulamıyor. Bu saatten sonra ürünün sağlam olduğunu düşünmüyorum. İnsanla dalga geçen bir firma mesaj atıyorlar ama gelen giden yok. Aras Kargo tarafından geliyoruz kapındayız denilerek mağdur edildim sürekli. Tüketici Hakem Heyeti'ne gitmeye karar verdim. İnsanlarla bu kadar kolay dalga geçilemez. Olan vaktime ve parama oldu.

05 Ekim 2024 11:35

Evet koca hafta bitti cumartesi oldu, firmanın müşteriye verdiği değer bu kadar. Ürünü bu saatten sonra kesinlikle almayacağım. Bu kadar kötü bir hizmet görmedim. Paşalar cumartesi dağıtıma bile çıkmadılar. Aras Kargo ile çalışan yerlerden alışveriş yapmayacağım.

07 Ekim 2024 23:45

Opet ile anlaşmalı kargo noktasından teslim aldım. Şükürler olsun

08 Ekim 2024 14:29

Zaman aldı ama çözüldü. Teşekkürler.

Serkan sonuçtan çok memnun

15 Şubat 2024 17:33
Aras Kargo 5 Gündür Teslim Edilmeyen Kargomun Akıbeti
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Gülşah
13 Kasım 2024 15:17

30 Ekim 2024 11:32
Aras Kargo İzmir Serinkuyu Şubesi İle Sürekli Yaşanan Teslimat Sorunları
Özgül sonuçtan hiç memnun değil

Özgül
01 Nisan 2024 12:58
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
22 Kasım 2024 17:17