Ar Soğutma Klima Bakım Onarım İşi

15 Aralık 2023 17:07

"ar Soğutma Beyaz eşya, Klima Servis bakım hizmetleri" Firması'nı
(0242 335 2898) aradım 2 adet klimanın temizliğini yaptırmak istediğimi bildirdim. Her birini 350, tl den temizleyeceğini söyledi. İsmi R***** olan usta adrese geldi, temizlik işini yaptı dış üniteleri kontrol etti, gaz durumunu kontrol etti bir adet kapasitör taktı. Klimalardan birinin ısıtma yapmadığı görüldü bir süre sonra ısınacağını bildirdi. Borcumun 4.000 TL olduğunda ısrar etti. Parasını ödemek zorunda kaldım. Garantisi var mı dediğimde garanti veremeyeceğini, 4.500. Tl daha ödersem kompresörü de değiştireceğini söyledi ve gitti. Telefonla kendisini arayıp klimanın ısıtma yapmadığını bir çözüm getirmesini aksi durumda yeni bir klima almak zorunda kalacağımı söyledim. Ar firmasının sahibi O**** usta firma ismine yakışır biçimde, klimayı satarsam 700 TL'ye alabileceğini söyledi taktığın kapasitörün fiyatı kaç liradır dediğimde piyasada 180 TL olan malzemenin 1.000 TL olduğunu söyledi. Bu tür ustalar bir gün birisin başını belaya sokabilir.

Ayberk sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2023 23:17

Kombi Bakımında Şaşırtan Fiyat Ve Sonrası

10 Şubat 2025 10:09

11 Temmuz 2024 18:25
Dkt İklimlendirme Teknolojileri Şikayetçiyim
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Körfez Teknik Arçelik Edremit Servisi Tarafından Yaşanan Montaj Mağduriyeti Ve Hizmet Eksikliği

14 Temmuz 2025 17:08