Apple Macbook Pro Çerçeve Kalkması

Fulya
04 Mart 2023 22:31

Mac book Pro isminin yazdığı çerçevenin sağ kısmında kalkma var. Müşteri temsilcisi ile görüştüm ve randevu oluşturuldu. Randevu saatim 15 dakika geçtikten sonra sorunla ilgili ön bilgi almaya bir personel geldi. Problemimi anlatınca bunun kozmetik bir sorun olduğunu, eğer istersem ücreti mukabilinde komple ekranın değiştirilmesi gerektiği bilgilendirilmesi yapıldı. Ürünün garanti kapsamında olduğunu herhangi bir fiziksel hasarının olmadığını belirtmeme rağmen keskin bir aletin sokularak çerçevenin kaldırılmış olabileceğine dair suçlandım. Bilgisayarımı alalı 6 ay oldu ve kesinlikle ne darbe aldı ne de keskin bir alet sokularak çerçeve kaldırıldı. Bunun üstüne bilgilendirme yapan personelin yanına randevu oluşturduğum yetkili kişi geldi ve yetkili kişiye ‘’ ben bunları hallederim direk göndeririz’’ dedi.
Aldığım teknik destekten ve çalışan personelin tutumundan kesinlikle memnun kalmadım. Apple ürünlerini tercih etmemin sebebi hızlı ve güvenilir teknik destek idi. Yukarıda bahse konu durumlardan ötürü Apple ürünleri ile ilgili tereddütlerim oluştu.
Garanti kapsamında olan bilgisayarım incelenmesi ve çerçeve kısmındaki problemin giderilmesi, giderilemiyor ise kusurlu ürün kapsamında değişimi ile mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

Apple Kategorileri