Basri sonuçtan hiç memnun değil

Anpa Gross Market AVM Mağazasında Yaşanan Müşteri Memnuniyetsizliği

Anpa Gross Market AVM Mağazasında Yaşanan Müşteri Memnuniyetsizliği
05 Şubat 2024 22:55

Anpa Gross mağazacılık Kartal AVM şubesinden 05.02.2024 saat 21.30 sularında ürünleri alıp kasaya geldim. 40 numaralı kasada ki N*** Y***** isimli kasiyer ürünleri geçtikten sonra, ayrılmadan fişi kontrol ettiğimde almadığım bir ürünün fişte olduğunu fark ettim ve kasiyere söyledim. İnanılmaz bir üslupla karşılaştım. Sanki hatalı olan benmişim gibi 'Ne yapabilirim, benim sorunum değil, benim hatam değil' gibi cevaplar aldım. Yanlışlık olduğunu söylediğimde 'Beni ilgilendirmez' gibi aşağılayıcı cevaplar aldım. Hatta kasada bekleyen diğer vatandaşlar da saygısızlık ve terbiyesizlik yapmaması gerektiğini söylediğinde 'Evet, ben terbiyesizim' gibi bir cevap aldım. El kol hareketleri ile cevaplar aldım. Mağaza müdürüne durumu ilettim, ücret iadesini aldım. Mesele o değil zaten, ücret iadesini alırım, yanlışlık da olur. Hepimiz insanız veya makine de hata yapabilir ama önemli olan üslup ve tavırdır. Kaldı ki hizmet sektöründe olan bir kişi olarak, N*** Y***** isimli kasiyeri lütfen caydırıcı bir şekilde uyarın. Bugün bana yapan, yarın başkalarına da yapar. Büyümekte olan böylesi bir zincir markete yakışmayan bir çalışan. Çok ayıp, insanları ailelerinin yanında böyle saygısız bir tavırla karşılamak gerçekten inanılır gibi değil.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2023 19:09
Murat sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2024 20:14
Yanlış Fatura Bilgileri Ve Saygısız Davranışlar
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2024 17:59
Kartal Şubesi'nde Saygısız Hizmet Deneyimi
Taha sonuçtan hiç memnun değil

Personel Davranışı Alışverişimizi Olumsuz Etkiledi

25 Ağustos 2025 11:59