Anker Soundcore Servis Sıkıntısıyla Baş Başa!

19 Kasım 2023 15:18

Hepsiburada'dan 20.01.2021 yılında Anker Eufy L70 süpürge aldım. Bulunduğum şehirde maalesef servis olmadığı için çok mağdurum. Belki arıza telefonla dahi giderilebilir ama maalesef muhatap yok. Mesaj atıyorum, 'İstanbul'a servise gönderin' diyorlar. Yani çok üzücü, Wi-Fi ışığı yanmıyor. Ondan mı temizlemiyor yoksa batarya mı bitti, bilmiyorum. Alacağınız elektronik cihazın önce bulunduğunuz şehirde servisi var mı diye sorun. Ben internetten aldığım için hata yaptım, siz yapmayın. Ayrıca, mutlaka ürün alırken Şikayet Var'ı ziyaret edin.

19 Kasım 2023 15:34

1 dakika önce Anker L70 Hybrid robot süpürgeyi yaklaşık 2 yıl kullandım. Artık Çalışırken 1 m2 temizliyor ve üniteye dönmüyor. Bataryanın bittiğine dair bir uyarı vermiyor Bu arada Wi-Fi ışığı yanmıyor sorun belki küçük telefonla dahi giderilebilir ancak Telefon edilecek muhatap yok Yalnızca İstanbul'da Servisi var oraya göndermemiz gerektiğini söylüyorlar anladım ki alacağınız Elektronik ürünün önce servisi olmalı yaşadığınız yerde bir de internet ten alışveriş yapılmamalı Bu süpürge iyi ama parçasını alibaba ®'dan bile bulmak mümkün değil. Servisi para etmez. Bu nedenlerle süpürge iyi olsa bile iyice düşünüp karar verin derim. Ben incelemelerini okudum aldım. Ama çok pişmanım 😔

19 Kasım 2023 15:28

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2024 01:04

14 Nisan 2024 00:17