27 Nisan 2024 10:31

Ankara Sigorta müşterisiyim, 5 yıldır bu firmaya sigorta yaptırıyorum. 18 Nisan 2024 günü mutfak dolabım devrildi, mutfak tezgahım ve cam grubu dahil birçok eşyam kırıldı. Eksper geldi, 5 dakika durdu ve hemen kendi kararını verdi. Sigorta şirketi bu hasarı karşılamayacağını söyledi ve internetten takip ettiğim kadarıyla aynı gün dosya kapandı. Kapanma sebebi olarak alevsiz yangın gösterildi. İki gün sonra baktığımda, dosya kapanma sebebinin kusurlu işçilik ve malzeme ayıbı olarak değiştirildiğini gördüm. Ekspertiz firmasını aradığımda farklı şeyler söylüyorlar. Ankara Sigorta merkezini aradığımda ise farklı şeyler söyleyip acentemle görüşmemi öneriyorlar. Sigorta yaptırırken parayı alırken işçilik ayıbı olup olmadığına bakılmıyor, eksper 5 dakika içinde kendi kararını veriyor. Keşke gelmeden ofisten karar verselerdi. Zararımın karşılanmasını talep ediyorum. En iyi sigortanın bankadan yapılan sigorta olduğunu anladım, muhatap bulabiliyorsunuz. Ankara Sigorta ile bir daha sigorta yaptırmayacağım.

27 Nisan 2024 10:36

Not: bu evde 7 yıldır oturıyorum işçilik ayıbı yetersiz malzeme vardıda 7 sene sonramı belli oldu. Ödeme yapmamak için bahaneler yapılıyor elimde yeterli video ve fotoğraflar var başka bir ekspertiz istiyorum

29 Nisan 2024 09:20 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın İlgili, Şirketimize iletilen başvuru hassasiyetle değerlendirilerek en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımla Ankara Sigorta Müşteri İletişim Merkezi

29 Nisan 2024 13:58

Sayın İlgili, Başvuruya ilişkin yetkililerimiz tarafından arama sağlanarak müşterimize bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla Ankara Sigorta Müşteri İletişim Merkezi

29 Nisan 2024 20:05

Sorunum çözülmedi sigorta yaptırırken çok iyi sorun çıkınca ilgilenen yok sorunun çözülmüyor

İrem sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2025 04:16
Mert sonuçtan çok memnun

01 Temmuz 2025 12:02
"Teşekkür"
Aydın sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Sigorta Hasar Dosyamı Reddetti Poliçem İptal Edildi Nedenini Açıklamıyor

16 Mayıs 2025 00:03