Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2024 20:24

Anadolu Sigorta yalan ve gerçek dışı sebeplerden ödeme yapmadı. Şişli 'de işletmekte olduğumuz mağazamıza 28.05.2024 tarihinde üst kattaki tuvaletten kaynaklı su baskını oldu.
800 bin tl civarında hasarımız oluştu ve mağduriyetimiz giderilmedi. 29.05.2024 tarihinde poliçemizi yaptığımız Doğanay Sigorta acentasına bildirimde bulunduk. Bir gün sonra Alesta Exper firmasından N***Ç***isimli eksper geldi, tutanağımız tutuldu ve araştırma firması atandı. Bir aydan daha fazla bir süre sonra A** Ö*** isimli araştırma görevlisi geldi. Kendisi bir tutanak tutarak mağazamızdan ayrıldı. Bir ay daha geçti, ne arayan ne soran oldu. Baskılarımız sonucu dükkanın bize ait olmadığı ve su hasarının poliçe öncesi olduğunu belirterek dosyayı kapattılar. Ben böyle bir saçmalık hayatımda ilk defa yaşıyorum. Hem sigorta firmasını hem de eksper firmasını mahkemeye vermek için gerekli işlemleri başlattım.

02 Eylül 2024 12:42 (Şikayetten 2 gün sonra)

Paylaşmış olduğunuz konuya ilişkin 5270154 numaralı bildirim oluşturulmuştur. Konu hassasiyetle değerlendirilerek tarafınıza en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

04 Eylül 2024 11:10

Söz konusu başvurunuza dair 5270154 numaralı bildiriminizle ilgili yetkililerimiz tarafından SMS ile bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

05 Eylül 2024 02:12

Herhangi bir bilgilendirme yapılmadı yalan söylemenize gerek yok

Alim
Alim

Benzer şikayetleri bende sürekli çevremde yaşıyorum. İnsanlar sigorta bedeli yatırıp para harcıyorlar sizde üzerinize düşeni yapın. Böyle devam ederse sizi kimseye tavsiye etmeyeceğim ve bu mağduriyetleri her ortamda anlatacağım. Lütfen müşterilerinizi daha fazla mağdur etmeyin.

Mücahit

Bunlar böyle ya Anadolu Sigorta en iyisi diye düşünerek yaptırdık en kötüsü çıktı para alırken sorun yok ödeme yapmaya gelince kırk iftira atıyorlar

Sinan sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2024 13:43
Erdinc sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Sigorta'nın Kapsam Dışı Bıraktığı Kepenk Arızası

17 Ekim 2024 22:27