Anadolu Sigorta Hasar Dosya Takip Sistemi Çalışmıyor

18 Nisan 2024 13:26

Anadolu Sigorta hasar merkezinden sürekli olarak şahsıma e-posta ve SMS gönderilmektedir. Geçen sene yaşanan bir olay için eksik evrak bilgilendirmesi adı altında sürekli e-posta/SMS atılıyor. E-postaya yanıt verilemiyor, sitelerine gidip hasar merkezinden dosyaya ulaşılamıyor. Ben yurt dışında yaşıyorum, bu dijital dünyada Anadolu Sigorta'nın bu durumuna üzülmekteyim. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Tanıdığım, eskiden sigorta yaptırdığım Anadolu Sigortalı arkadaşıma da mesaj attım. Bu konunun sonlandığını söylemişti, 'Senin bir şey yapmana gerek yok' diyerek ama hala bu mesajları almaya devam ediyorum ve çok can sıkıcı. Lütfen karşı taraftan birileri bana ulaşıp bilgilendirme yapabilir mi? Lütfen arama yaparak ulaşmaya çalışmayın (yurt dışındayım telefonum kapalı), ya sisteminizi düzeltin ya da bana çevrim içi işlemlere giriş yaptıktan sonra hasar dosyasının durumunu gösteren bir bölüm ekleyin.

18 Nisan 2024 14:02 (Şikayetten 36 dakika sonra)

Paylaşmış olduğunuz konuya ilişkin 4889397 numaralı bildirim oluşturulmuştur. Konu hassasiyetle değerlendirilerek tarafınıza en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

18 Nisan 2024 16:13

Sayin Anadolu Sigorta yetkilileri, Yine bana Generic bir email atmissiniz, dokümanlarınızı Anadolu Sigorta hasar merkezi web sitesinden ya da app ten yapabilirsiniz yazmışsınız, 6 aydır yazıyorsunuz, çalışmıyor. Hasar dosya numarasını girdiğimde böyle bir hasar bulunmamaktadır yazısı çıkıyor, lütfen email yazarak bir sorumlu bana ulaşsın, oradan göndereyim ne gerekiyorsa ben anlamadım, bana bu dosyanın kapandığını söylemişlerdi ve gelen SMS/emailleri gözardı edebilirsiniz dediler. Simdi ne için istiyorsunuz anlamış değilim. Lütfen [email protected] email adresimden benimle iletişime geçin. Teşekkürler, Yusuf Sevinir

19 Nisan 2024 12:57

Söz konusu başvurunuza dair 4889397 numaralı bildiriminizle ilgili yetkililerimiz tarafından e-posta ile bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

19 Nisan 2024 13:13

Merhaba, tarafıma gelen email ekteki gibidir, yani beni çalışmayan web sitesine yönlendiriyor. Teşekkürler,

22 Nisan 2024 11:48

Bu konu ile ilgili hala cevap bekliyorum. Bilginize, teşekkürler

İzinsiz Açılan Şikayet Dosyası Ve Kişisel Veri Güvenliği Endişesi

16 Ekim 2025 13:42
izinsiz-acilan-sikayet-dosyasi-ve-kisisel-veri-guvenligi-endisesi-1.jpg

29 Ocak 2025 11:38
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Sigortanın Müşteri Mağduriyeti

04 Haziran 2024 12:08