Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Sigortanın Müşteri Mağduriyeti

04 Haziran 2024 12:08

Anadolu Sigorta tarafından bir müşteri olarak hayatımda ilk defa memnuniyetsiz bırakıldım ve ilk defa şikayette bulunuyorum. Kaç kere aracımızın hasar dosyası ile ilgili yetkili kişiden detaylı bilgi almak ve süreci hızlandırmak için acil görüşme talebinde bulunsak da operatörler her seferinde 2, 1, 3 iş günü içinde dönüş yapılacak diye kibarca bilgi vererek başlarından savdılar. Ne bir dosya sorumlusuna bağladılar ne de bir kere arayan soran dönüş yapan oldu. Araç sahibi olarak 2 aya yakındır kesinlikle benimle iletişime geçilmedi. Aracıma ne oldu, nerede onu bile bilmiyorum. İkisi 60 günlük ikiz olmak üzere 10 yaşından küçük 4 çocuğumla iş, okul, hastane, çarşı mağduriyeti yaşadığımı dile getirmeme rağmen hasar dosyası ile ilgili hiçbir aksiyon alınmıyor. Araç alırken banka aracılığı ile eksi hesaplara düşüre düşüre kredi kartlarını aktive ede ede 5 dakikada sigortam kaskom yapıldı ama iş kaza ve sonrasına gelince şoför hatası ve suistimali olmayan, airbagi bile açılmamış aracımı yapmamanın bahanesini arıyorlar. Eksper, direksiyon başındakinin eşim olmamasına rağmen bütün e-devlet, e-nabız özel bilgilerini didik didik sorgulama hakkına sahipken hasar raporu ile ilgili en ufak bilgi almaya hakkımız yok. Bu kadar oyalamadan sonra hala süreci uzatmaya devam ederler ve hasarın şoför hatası dışında bir de olumsuz değerlendirilip tazminat reddi verilirse asıl bütün yasal hak ve imkanlarımı bizzat kendim kullanarak yasal işlemlere başlayıp Anadolu Sigorta'ya hem dosya hem de mağduriyetimin dikkate alınmaması dolayısıyla dava açacağım. Yazıklar olsun, bankaya güvenip sizinle iş yaptık.

05 Haziran 2024 14:04 (Şikayetten 1 gün sonra)

Paylaşmış olduğunuz konuya ilişkin 5026229 numaralı bildirim oluşturulmuştur. Konu hassasiyetle değerlendirilerek tarafınıza en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

06 Haziran 2024 16:13

Söz konusu başvurunuza dair 5026229 numaralı bildiriminizle ilgili yetkililerimiz tarafından e-posta ile bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

29 Ocak 2025 11:38

05 Mart 2024 16:09
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 20:43

Anadolu Sigorta Ve Servis İlgisizliği: Paramızla Mağdur Edildik

21 Haziran 2025 23:35
Anadolu Sigorta Ve Servis İlgisizliği: Paramızla Mağdur Edildik
Yilmaz sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2024 14:12